<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

#ASKMORE

Flyttet økonomisystemet til skyen.

Norsk Hydros interne forsikringsselskap angrer ikke på at de flyttet økonomisystemet til nettskyen.

"Da vi så på ulike muligheter fant vi fort ut at det beste var å flytte driften av økonomisystemet til Amesto Firstpoint sin nettsky."

Randi Birkeland, Managing director, Industriforsikring Norsk Hydro

Randi Birkeland

Randi Birkeland

Managing director, Industriforsikring Norsk Hydro

Visjon

Sikre god lokal standard og overholdelse av lokale forskrifter.

Utfordringer

Drift av økonomisystemet på eget datasenter på dedikerte servere.

Virksomhet

Norsk Hydro er en av Norges viktigste konsern med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Industriselskapet har i hele sin historie vært en bærebjelke i samfunnet, og har lang historie med innovasjoner som har forandret verden.

Løsning

Drift av økonomisystemet til Amesto Firstpoint sin nettsky.

Mål

Bedre drift av regnskapssystemet

Ønsket måloppnåelse

Kvalitet, stabilitet og tilgjengelighet.

Norsk Hydro er en av Norges viktigste konsern med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Industriselskapet har i hele sin historie vært en bærebjelke i samfunnet, og har lang historie med innovasjoner som har forandret verden. 

Det er derfor ingen stor overraskelse at Norsk Hydro var den første norske bedriften som etablerte sitt eget forsikringsselskap allerede 1920: Industriforsikring AS. Som et såkalt captive virker de ansatte som et internt forsikringsselskap som skal beskytte konsernets fysiske og immaterielle verdier verden over.

 

BEDRE DRIFT AV REGNSKAPSSYSTEMET

Økonomisystemet følger pengestrømmen i forretningen, og Industriforsikring har kjørt på Visma Global siden 2010. Dette har vært driftet i Hydros egne datasenter på dedikerte servere, men nye innkjøpsstrategier på IT utløste en gjennomgang i Industriforsikring sommeren 2018.

- Da vi så på ulike muligheter fant vi fort ut at det beste var å flytte driften av økonomisystemet til Amesto Firstpoint sin nettsky, sier Birkeland.

Fordi systemet kom over på en moderne plattform basert på Microsoft Azure ble det rimeligere å drifte programvaren.

-Kvaliteten har vært god hele veien, og stabilitet og tilgjengeligheten likeså. Det føles trygt og sikkert at systemene håndteres av en dyktig leverandør med et moderne datasenter.

ENKEL FLYTTING AV VISMA GLOBAL TIL SKYEN

Flyttingen til nettskyen gikk kjapt og smidig.

- Amesto Firstpoint flyttet alt for oss. Vi trengte ingen møter og de løste alt over telefon. Det var utrolig effektivt.

Alt Industriforsikring måtte gjøre var å sende over kontaktinformasjon til tidligere driftsansvarlig og finne egnet tid. Ansatte ble flyttet en og en, uten at det nevneverdig hindret arbeidsprosessene.

- Jeg vil absolutt anbefale andre å drifte Visma Global i denne nettskyen, avslutter Birkeland.