<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

#ASKMORE

Sparer tid med Visma.net

Tromsø Villmarkssenter er en reiselivsbedrift som har spesialisert seg på hundesledekjøring og nordlys. Årlig har de over 30 000 gjester, og besøkstallet øker hvert år. Gjestene deres er fra hele verden. De yngste er noen måneder, og de eldste er over 90 år.

"Endelig har vi fått ett fellessystem med veldig gode statistikker og full kontroll på hva som kjøpes i hele foretaket."

Ole Kristian Reinertsen, Økonomiansvarlig, Tromsø Villmarkssenter

Ole Kristian Reinertsen

Økonomiansvarlig, Tromsø Villmarkssenter

Visjon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Utfordringer

Vi brukte mye tid på manuelle prosesser.

Virksomhet

Tromsø Villmarksenter er et av de største eventyrbedriftene i Norge, og ligger på Kvaløya (hvaløya) 25 minutter fra Tromsø. Vi har 200 Alaska huskyer og tilbyr både hundekjøringsturer og nordlyssafari.

Løsning

Vi har et bookingsystem som er hjernen i vår drift. Vi ønsket at denne skulle integreres mot økonomisystemet.

Mål

Vi gleder oss til å ta i bruk enda flere moduler, slik at vi har et økonomi og lønnssystem som er helintegrert.

Ønsket måloppnåelse

Vi ønsket å spare tid på manuelle prosesser og slippe å leie inn egne IT folk hver gang systemet skulle oppdateres.

BRUKER MINDRE TID PÅ MANUELLE PROSESSER

- Grunnen til at vi valgte Visma.net er at vi har et bookingsystem som egentlig er hjernen i vår drift. Vi ønsket at denne skulle integreres mot økonomisystemet, sier Ole Kristian Reinertsen, økonomisjef på Tromsø Villmarkssenter og fortsetter:

- Vi har spart betydelig mye tid på manuelle prosesser. Det aller viktigste er kanskje at faktura ikke blir liggende en plass, sier Reinertsen.

Han forteller videre om andre fordeler han oppdaget etter at de gikk over til Visma.net.

- Det at systemet oppdateres jevnlig uten at vi er nødt til å ha hanke inn egne IT-folk til å utføre jobben, gjør at vi sparer en god del løpende kostnader.

Reinertsen forteller at regnskapssystemet har grodd på ham.

-  Til å begynne med da vi implementerte Visma.net så var det veldig mye manuelt arbeid og jeg synes da at dette systemet er bygget mer på fakturaflyt og ikke manuelle transaksjoner, så jeg blir mer og mer glad i systemet for hver dag som går, sier han.

FORNØYD MED AMESTO SOLUTIONS

Tromsø Villmarkssenter har vært veldig fornøyd med Amesto i implementeringsfasen og oppfølgingen i ettertid.

- De har vært interessert i å vite hvordan det går hos oss, får vi det på plass, er det noe vi savner, er det noe som er feil, er det noe de kan gjøre for at ting skal bli bedre, sier Reinertsen.

Visma.net er helt klart en del av Tromsø Villmarkssenters fremtid.

- Vi gleder oss til å ta i bruk enda flere moduler, slik at vi har et økonomi og lønnssystem som er helintegrert, avslutter han.