<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

People34_2120x900

#ASKMORE

Torghatten Aqua er rustet for fremtiden med ERP-system fra Amesto Solutions.

For et stort og allsidig konsern som Torghatten Aqua, er det helt avgjørende med skalerbare, effektive og skybaserte systemer. Da de skulle ha ny ERP-løsning, falt valget på Amesto Solutions og Visma Net.

– Vi byttet system til Visma Net fordi vi ville opp i skyen, og fordi vi ville være fremtidsrettet.

Karina Eriksen, Regnskapssjef, Torghatten Aqua

Karina Eriksen

Regnskapssjef, Torghatten Aqua

– Det er mange bra ting med Visma Net, men under koronakrisen har vi satt spesielt stor pris på hvor lett det er å jobbe hjemmefra. Alt er samlet på én plattform, alle ansatte har tilgang til det de trenger og arbeidet i skyen går sømløst, sier Karina Eriksen, regnskapssjef i Torghatten Aqua.

Torghatten Aqua er et stort konsern med virksomheter innen et bredt spekter av sektorer – blant annet fiskeoppdrett, utdanning og flytransport. Siden Eriksen startet i jobben i 2018, har hun flyttet alle de 21 underselskapene opp i skyen.

– Vi byttet system til Visma Net fordi vi ville opp i skyen, og fordi vi ville være fremtidsrettet og utnytte ny teknologi og nye løsninger for å gi oss selv større handlingsrom, forklarer Eriksen.

Visma Net er et skybasert, funksjonsrikt og skalerbart ERP-system, spesielt egnet for mellomstore til store bedrifter som ønsker å digitalisere og effektivisere virksomheten. Systemet gir forutsigbare kostnader og dekker behov innen alt fra økonomi og finans til logistikk og rapportering samt lønn og HR.

IMPONERENDE RAPPORTERINGSVERKTØY

Å bytte IT-system er ikke en enkel sak. Det er tidkrevende, og Eriksen har brukt mye energi på å legge et godt grunnlag, slik at de kan vokse og hente ut verdifull informasjon i fremtiden – det være seg om to, fem eller ti år.

– Det har helt klart vært krevende å bytte system, men for oss som driver virksomhet innen mange ulike sektorer, er det avgjørende med et godt styringsverktøy som tydelig viser hvor vi tjener og ikke tjener penger. Med de ulike systemene vi bruker nå, blant annet Visma Net, har vi fått akkurat det.

Eriksen trekker også frem verktøyet Onestop reporting fra Visma, som Amesto Solutions også har hjulpet dem å komme i gang med. Dette er en komplett business intelligence-løsning med rapporterings-, budsjetterings- og analyseverktøy.

– Onestop reporting er integrert med Visma Net og er et kjempefint verktøy som jeg har tro på. Vi får ut gode rapporter, og i tillegg ser jeg at det har et stort potensial for videreutvikling, avslutter Eriksen.

Vil du vite mer om våre ERP-systemer og hvordan bedriften din kan forberede seg på fremtiden? Ta kontakt med en av våre erfarne rådgivere.