<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner priscilla-du-preez-OEdkPaxYMXU-unsplash 1920x607-1

BEDRE INNSIKT I DINE FORRETNINGSDATA

BI-området i Amesto Firstpoint fusjoneres med Amesto Solutions.

BI-avdelingen i Amesto Firstpoint blir en del av Amesto Solutions fra 1. januar 2022.

3. april 2022

Programvare i skyen har gjort det enkelt å ta i bruk nye systemer som løser operative utfordringer for virksomheten. Men, med et økende antall systemer blir det ofte komplisert og tidkrevende å ta gode, datadrevne beslutninger. Microsofts skybaserte plattform for Business Intelligence adresserer disse utfordringene bedre enn noe annet verktøy i markedet.

Vi ønsker å hjelpe våre kunder til bedre, datadrevne beslutninger, da er sjelden de innebygde rapporteringsmulighetene i ERP-systemet nok. I Amesto Solutions har vi siden 2020 kunnet tilby PowerAnalyze til våre ERP og CRM kunder. Dette er en standardisert analyse- og rapporteringsløsning bygget på Microsoft Power BI.

Amesto Firstpoint har på sin side fokusert på Business Intelligence som fag og levert innsiktsløsninger til flere av Norges ledende virksomheter. Satsingen ble startet i 2013 med mål om å levere datadrevet innsikt i grensesnittet mellom teknologi og forretning. De tilbyr analyser og dashboards, uavhengig av ERP-leverandør og antall datakilder. Firstpoint opererer etter mottoet "forretningsverdi først" og har utviklet en leveransemetodikk som er orientert rundt dette.

Firstpoint er Microsoft gullpartner på Data Platform og Data Analytics og har levert PowerBI løsninger siden 2015. De er i dag et av de beste fagmiljøene på økonomisk analyse og finansrapportering i PowerBI. Dette gjør at de er en svært god «match» med Amesto Solutions som er forhandler av Visma ERP og SuperOffice CRM. Med denne fusjoneringen vil vi kunne tilby moderne BI til alle våre kunder og ta arbeidet med PowerAnalyze til neste nivå. Med Amesto Firstpoint på laget får vi innsikt som vår spydspiss og tar en sterkere posisjon innen innsikt og BI-løsninger.

«Vi er utrolig glade for å kunne ønske BI-delen i Amesto Firstpoint velkommen til Amesto Solutions. Vi har satset på innsikt og BI, men det er først med Amesto Firstpoint på laget at vi vil kunne ta innsikt til nye høyder. Med innsikt som vår spydspiss vil vi legge til rette for at våre kunder kan ta bedre valg, for lønnsomhet, mennesker og miljø».

- Kristine Hofer Næss, CEO, Amesto TechHouse

kristine_h_naess-1

«Vi gleder oss til de nye mulighetene dette skaper og har høye forventninger til hva vi kan oppnå sammen med ERP og CRM forretningsområdene. Fullskala BI og analyseløsninger har tidligere vært forbeholdt de største virksomhetene, men nå ser vi at BI har blitt allemannseie. Med Microsofts skyplattform og PowerAnalyze kan vi levere forretningsverdi raskt til virksomheter i alle størrelser. Vi ser frem til å kunne hjelpe flere av Amesto Solutions sine kunder med økt innsikt og datadrevne beslutninger».

- Endre Markussen, COO, Amesto Firstpoint

Som et ytterligere ledd i å øke forretningsverdi hos våre kunder har Amesto dessuten nylig kjøpt opp det svenske selskapet Agilon. De leverer process intelligence løsninger for å identifisere prosessforbedringer.

Om ikke det er nok, les mer her om Amesto NextBridge og artificial intelligence.

Vil du vite mer, ta kontakt med Endre Markussen eller kontakt oss  for eventuelle spørsmål.