<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Skjermbilde 2023-05-05 kl. 12.31.26

SISTE NYTT

Lanseringsevent av Business NXT.

4. MAI 2023

Endelig er Business NXT klart for alle.

4. mai 2023 arrangerte vi et lanseringsevent for våre kunder i forbindelse med den store lanseringen av Visma sitt nyeste skybaserte ERP-system; Business NXT. Business NXT er den nye generasjonen av Visma Business med et helt nytt moderne web-grensesnitt og tar med seg alle fordelene med en skytjeneste! Tusen takk til alle kunder som deltok og gjorde lanseringen komplett for oss i Amesto Solutions. Les videre og få et innblikk i dagen vi hadde.

Møt SkyNXT-teamet

SkyNXT er et team sammensatt av konsulenter, selgere, prosjektledere og kundebehandlere. Dette teamet gjør at Amesto vil være den beste migreringspartneren du kan få! For at teamet skal kunne gi deg en god leveranse, har vi internt mye fokus på at teamet får utviklende og utfordrende oppgaver og jevnlig kompetanseutvikling og opplæring. Teamet består av unge og nytenkende konsulenter, og erfarne konsulenter som har jobbet med ERP-systemer i over 30 år. SkyNXT vil bistå i alle ledd av prosessen med migrering til Business NXT!

Møt teamet som kan hjelpe deg med en god skymigrering her.

Lanseringseventet

Vi startet eventet med at vår CEO, Kristine og vår CRO, Robert, hadde en introduksjon av Amesto. Amesto er nemlig ikke kun en leverandør av forretningssystemer, vi tilbyr også tjenester innen blant annet Cyber Security, Lønnsom Vekst og Bærekraftsrapportering. Amesto Solutions har et stort fokus på forretningssystemer, og Visma sine ERP-systemer er en av våre største fokusområder. 

Etter en introduksjon av Amesto, så vi på livestreamen til Visma. I denne streamen viste de frem Business NXT som produkt, det var demo av ulike funksjoner i systemet, og man fikk et innblikk i migrering- og implementeringsprosessen til skyen, ved å høre om noen av pilotenes erfaringer. 

Se opptaket av streamen her.

Sjekk ut bildedrysset fra eventet ->

Vi i Amesto har en egen metodikk som raskt, enkelt og trygt migrerer din virksomhet fra ditt eksisterende ERP-system til et moderne og fremtidsrettet ERP-systemet, Business NXT. For å senke risikoen og maksimere gevinsten ved en skymigrering, anbefaler vi også en trinnvis skyovergang, der man forbedrer og optimaliserer virksomhetens IT-infrastruktur og -løsninger, samtidig som man flytter til skyen. Metodikken består av 6 ulike steg.

 

image00005
image00009
image00002
image00016
image00010
image00012
image00014
Migreringsmetodikk

Simplifying Business

Book kartleggingsmøte.

Book gjerne et kartleggingsmøte med en av våre dyktige konsulenter. I dette møtet kan vi snakke om muligheter for dere i Business NXT, eller ta en uformell prat - dersom du er interessert i å vite mer om ERP-systemet. 

Før kartleggingsmøtet er det fint om du gjør deg noen tanker rundt følgende: 

  • Hvilke prosesser har dere i dag?
  • Hvorfor har dere disse prosessene?
  • Hvilke data har dere?
  • Hvilke data ønsker dere å ha med videre?
  • Hvordan er grunndataen deres? (org.nr, mva, kontonr, osv)
  • Hvilke rapporter er viktig for dere?
  • Har dere noen forsystemer / integrasjoner?
  • Hvilke forbedringer ønsker dere?