<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 1 Toppbanner austin-distel-gUIJ0YszPig-unsplash 1920x1080

JOBB MER EFFEKTIVT

Er du klar over at du kan få responsive skjermbilder?

I Visma Business kan du få skjermbilder som tilpasser seg størrelsen på skjermen din. Dette betyr at du får utnyttet hele vinduet og kan jobbe mer effektivt!

26. april 2021

HVA ER RESPONSIV DESIGN?

Responsiv design er at vindu/nettside kan vises på alle skjermstørrelser. Elementene på siden vil automatisk strekkes, krympes eller flyttes for å tilpasses den tilgjengelige skjermplassen på et bredt utvalg av enheter.

Responsivt design er ikke noe nytt, men det er mange som ikke har tatt dette i bruk og vi ser at det mange fordeler med å tilpasse løsningen til å ha dette.

HVORFOR RESPONSIVT DESIGN?

Fler og fler benytter ulike størrelser på sin skjerm eller at en benytter seg av ulike enheter med forskjellige størrelser. Da er det viktig å kunne gi den beste og mest effektive brukeropplevelsen. Med responsivt design tilpasses innholdet til vinduet på enheten som benyttes. Du vil kunne utnytte skjermen bedre og få mer effektiv bruk av vinduet, altså vil brukeren kan raskere se informasjonen de trenger og gjennomføre de aksjonene som de ønsker.

SE VIDEO

Se hvordan responsivt design fungerer i Visma Business.

I Visma Business kan du få skjermbilder som tilpasser seg størrelsen på skjermen din. Dette betyr at du får utnyttet hele vinduet og kan jobbe mer effektivt! Her viser fagkonsulent Thomas Bezier hvordan responsive skjermbilder fungerer i Visma Business.

KONTAKT OSS

Hva kan Amesto hjelpe deg med?

Vi kan ta dine eksisterende skjermbilder i Visma Business og oppdatere layout og design slik at vinduet blir best mulig tilpasset den bruken dere ønsker.