<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

hubspot-bakgrund-logo

VÅR PARTNER

Hubspot.

Om Hubspot.

Har du hørt om begrepet Inbound Marketing? Da har du trolig også hørt om Hubspot CRM plattform. Det er en markedsledende skybasert plattform, utviklet for å gjøre det enkelt for hele din virksomhet å jobbe sammen, fra marked til salg og videre til kundeserviceteamet.
Alt startet i 2004 da de to doktorgradsstudentene Brian Halligan og Dharmesh Shah begynte å merke en forandring i menneskers kjøpsadferd. Forbrukerne godtok ikke lenger en påtvungen oppmerksomhet fra markedsførere de hadde faktiskt blitt gode på å ignorere dem.

Ut ifra dette ble en ny virksomhet født: Hubspot. Som ble grunnlagt på Inbound, idéen om at folk ikke vil bli avbrutt av markedsførere eller selgerede ønsker å bli hjulpet.

I dag fortsetter HubSpot å gi virksomheter over hele verden mulighet til å slutte å avbryte og heller begynne å hjelpe og bringe fokuset tilbake til kunden.

partner-badge-color

Misjon.

Det er en oppfatning om at du må være hensynsløs for å få en virksomhet til å vokse, men vi vet at det er en bedre måte å vokse på. En måte som ikke bare er bra for bunnlinjen, men også bra for kundene. Vi tror at bedrifter kan vokse med samvittighet og lykkes med sjel – og at de kan gjøre det med inbound. Det er derfor vi har laget et økosystem som forener programvare, utdanning og fellesskap for å hjelpe bedrifter å vokse bedre hver dag.

SIMPLIFYING BUSINESS

Vil du vite mer om Hubspot?

I dagens marked er det stadig mer utfordrende å være konkurransedyktig. Hubspot er utviklet med fokus på kundeopplevelsen og bygget for å hjelpe deg som bedrift å vokse, uten å legge til kompleksitet. Les mer på vår produktside om hvordan Hubspot kan hjelpe din bedrift.