<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

powerapps

VI ER NORDENS STØRSTE FORHANDLER AV

Visma Software.

Visma er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon. Visma er ett av Nordens raskest voksende selskaper og har hatt en sterk utvikling siden oppstarten i 1996. 

PROGRAMVARE OG TJENESTER FOR ØKONOMI OG ADMINISTRASJON

Amesto Solutions - Nordens største Visma-forhandler

OM VISMA

Gjennom organisk vekst og en rekke oppkjøp er Visma Software rangert blant verdens 8 største ERP leverandører. Historien som Visma-forhandler går helt tilbake til 1985 (da som Ergosoft-forhandler som senere ble ervervet av Visma) og Amesto Solutions fremstår i dag som Visma sin største partner og den eneste forhandleren som er geografisk representert i Norge, Sverige og Danmark.

HVEM ER VISMA?

Svarene er like mangfoldige som deres kunder.

For noen er Visma den lokale regnskapsføreren. For andre er de den nye selvbetjeningskassen i butikken. Noen vil hevde at Visma er teknologiselskapet med de mest nyskapende skyløsningene for store bedrifter, andre at de leverer velferdsteknologi som lar deres gamle foreldre bo hjemme framfor på eldrehjem.

Noen vil svare at Visma er programvaren de bruker til fakturering og regnskap, andre at det er Visma som sender ut lønnsslippen hver måned. Gründeren vil kanskje si at Visma er småbedriftenes beste venn, mens en ansatt i NAV vil trekke fram IT-konsulentene som forenkler arbeidshverdagen deres. Rådgiveren svarer ofte at han bruker Visma til timeregistrering og prosjektstyring.

Faktum er at Visma er alt dette – og mye mer. Alt du trenger - én leverandør.

Kvadratisk 466x466 christina-wocintechchat-com-OtHEYbQXLFU-unsplash-1

AMESTO SOLUTIONS OG VISMA

Amesto Solutions innehar den høyeste sertifiseringen fra Visma Software og er Nordens største Visma-partner. Amesto er kåret til årets Visma-partner en rekke ganger siste 15 år og leverer Visma-løsninger innen ERP, CRM og HRM som forenkler forretningsdriften for over 2000 kunder i Norge, Sverige og Danmark.

ØNSKER DU Å VITE MER OM HVORDAN DU KAN OPTIMALISERE ELLER FORENKLE FORRETNINGSDRIFTEN?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!