BI- og Rapporteringssystem.

Moderne og skybaserte

BI- og Rapporteringssystem.

Business Intelligence gir både ledelse og de ansatte større innsikt i dataene dere allerede har og besitter. Sanntid av analyser og nøkkeltall kan vises med god innsikt når som helst og hvor som helst.

Book møte / demo

Moderne og skybaserte

BI- og Rapporteringssystem.

Business Intelligence gir både ledelse og de ansatte større innsikt i dataene dere allerede har og besitter. Sanntid av analyser og nøkkeltall kan vises med god innsikt når som helst og hvor som helst.

Book møte / demo

Innsikt gir bedre beslutningsgrunnlag

BI- og Rapporteringssystem.

For å ta de rette beslutningene må man ha den nødvendige innsikten basert på fakta og ikke bare magefølelse. Vi leverer rapporterings- og analysesystem (Business Intelligence) der du enkelt kan hente ut alle nødvendige rapporter du trenger for å ha full styring og kontroll over bedriften din!

Løsningene henter data fra ulike datakilder og du får ferske tall presentert ved kun få tastetrykk. Dette hjelper deg med å ha full kontroll på bedriften og grunnlaget du trenger for de riktige beslutningene. 

Rapportering og Analytics

Fra design til ferdige rapporter.

Regnskapsrapportering

Våre rapporteringssystemer gjør det enkelt for deg å rapportere på økonomisk data, som for eksempel:

  • resultatrapport
  • balanserapport
  • saldobalanse
  • hovedbok 
  • leverandør- og kundereskontroer
  • salgsrapportering

 

Standard rapporter eller skreddersøm?

Har du dataene i ditt system, så kan du ta ut rapportene du ønsker. Du kan få alt fra standard regnskapsrapporter til egne skreddersydde rapporter og prognoser. Vi har et eget team med eksperter som kan hjelpe deg med alt fra å sette opp standard rapporteringssystem til avansert AI og Data Science og design av BI-plattform og datavarehus.  

PowerAnalyze

En standardisert BI-løsning i skyen som er utviklet i Microsoft Power BI og laget for Visma Business. PowerAnalyze kobles på få timer opp mot Visma Business Finans og Logistikk og gir deg rask og enkel tilgang på et sett med ferdige rapporter.
Les mer
 

process intelligence

Hva ville vi funnet om vi kjørte selskapet ditt igjennom en røntgenmaskin? Agilon er en løsning for automatisk å visualisere prosessflyt og identifisere muligheter for forbedringer basert på data som er logget i de operative IT-systemene.
Les mer

Power BI

Power BI er en skybasert Business intelligence løsning som gir deg mulighet til å ta bedre beslutninger på bakgrunn av bedriftens data. Løsningen er utviklet av Microsoft.
Mer om Power BI

Onestop Reporting

Med OneStop Reporting får du en skreddersydd løsning, sømløst integrert med ditt ERP-system, som imøtekommer dine behov innenfor rapportering, budsjettering og analyse.
Mer om Onestop Reporting
 

Visma Rapportering

Systemet er en webbasert rapporteringsløsning med enkelt brukergrensesnitt og leveres med ferdige Integrasjoner mot andre Visma systemer som for eksempel Visma Business, Visma Global og Visma Lønn.
Mer om Visma Reporting
 

Tableau

Vi har stor kunnskap i Tableau og våre konsulenter kan bistå med alt fra lisenskjøp, implementering og oppsett, til rådgivning om best praksis og opplæring i Tableau.   
Mer om Tableau

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg