Amesto Essentials ERP

Amesto Essentials ERP

Kom raskt i gang på en solid og moderne ERP- plattform.

Amesto Essentials ERP

En solid og moderne ERP plattform med en enklere implementering.

Cloud er kommet for å bli. Integrasjoner er gått fra å være et ønske til en selvfølgelighet. Et cloud-basert ERP-system har også funksjonalitet som kan støtte de aller fleste prosesser. Man kan effektivisere i langt større grad og systemene er mye mer standardisert. Ofte ser vi likevel at det fremdeles kreves en stor jobb ved implementering av et cloud-basert ERP-system, ja samme omfanget som en On-Prem-løsning i mange tilfeller. 

Derfor har vi laget en ERP-løsning som inneholder det essensielle i Visma.net. Du kommer raskt i gang på en solid og moderne plattform og slipper å måtte gå gjennom hele den tunge prosessen som en vanlig ERP-implementering ofte er. Vi loser deg gjennom på en trygg, forutsigbar og kostnadseffektiv måte.

Amesto Essentials ERP

Hvem passer løsningen for?

Løsningen passer perfekt hvis du er i kategorien « en typisk standard bedrift»  og uten behov for de store spesialtilpasningene. Vi har gjort ferdig det nødvendige oppsettet, slik at du kan komme raskt i drift.  

Er bedriften din i en vekstfase og du ønsker egentlig bare å få på plass et standard ERP-system i skyen? Ja, da er Amesto Essentials ERP midt i blinken for deg!

Kontakt oss gjerne, så finner vi raskt ut om dette er løsningen for deg.

Ja takk, kontakt meg

Det essensielle

Vi har laget en pakke som inneholder det essensielle i en Visma.net ERP-løsning. Pakken inneholder oppsett av ett selskap i Visma.net Financials med tilhørende autotjenester, og opptil tre superbrukere. Autotjenestene benyttes for at alle kjerneprosesser skal gå av seg selv, og blant disse kan utgående og inngående fakturering nevnes, samt utbetalinger og remitteringer.

I Visma.net ERP automatiseres dette slik at arbeidsoppgavene til brukerne dreier seg mer om avvikshåndtering, enn «punshing» av bilag. Dette vil frigi verdifull tid som kan brukes til andre oppgaver, for eksempel analyse av tall og bedriftens status. 

Rask implementering basert på beste praksis

Implementeringen tar utgangspunkt i veldokumenterte maler hvor vi, basert på vår erfaring hos andre kunder, har tilrettelagt støtte for alle sentrale prosesser. Løsningen er dermed så godt som ferdig satt opp, den må bare suppleres med dine data rundt kunder, ansatte osv.

Våre rådgivere går gjennom malene sammen med dere og dere varsler dersom dere ønsker å gjøre noen endringer. Dette er på ingen måte noen tvangstrøye, men et utgangspunkt på veien mot et ERP-systemet som passer til din bedrift. I prosjektet får dere en dedikert konsulent som kjenner malverket og din bransjes behov, samt en erfaren prosjektleder som trygt loser dere gjennom implementeringen fra A til Å.