Regnskapssystem

Visma Business.

Visma Business regnskapssystem gir deg full kontroll på hele verdikjeden, fra innkjøp, ordre og lager til komplett økonomistyring.
Book demo / møte

ERP-system for mellomstore og store bedrifter

Visma Business.

Fleksibelt økonomi- og regnskapssystem med avansert logistikk som passer for bedrifter over 10 ansatte. Visma Business er Norges mest brukte ERP-system og gir deg full kontroll på hele verdikjeden, fra innkjøp, ordre og lager til komplett økonomistyring.

Nordens mest brukte regnskapssystem

Visma Business er et kraftig, funksjonsrikt og fleksibelt forretningssystem som danner grunnlaget for effektiv forretningsdrift og økt verdiskapning. Visma Business er Nordens mest brukte økonomisystem og benyttes av over 40 000 brukere, fordelt over 10 land.

Fleksibel og funksjonsrikt økonomistyringssystem

Systemet gir unike muligheter for spesialdesign tilpasset bedriftens roller og prosesser, og i takt med bedriftens endringsbehov.

Et system for store driftsmiljøer

Administrasjonsverktøyet i Visma Business er velutviklet, og systemet egner seg for store driftsmiljøer. Det har vunnet særlig innpass blant regnskapsbyråer, og over 100 000 selskaper har på en aller annen måte befatning med Visma Business.

Med Visma Business kan du kort sagt:

  • Spare tid ved registrering av nye kunder.
  • Få korrekt og oppdatert informasjon om eksisterende kunder og leverandører.
  • Få en kundebase av bedre kvalitet, ettersom antall feil eller mangelfulle registreringer blir minimert.
  • Få et forretningssystem med mange muligheter for utvidelser og spesialtilpasninger.
Kontakt salg

Muligheter i Visma Business løsningen

Elektronisk dokumenthåndtering

Visma Dokumentsenter utvider bedriftens forretningsløsning med et effektivt og moderne verktøy for sikker elektronisk bilagshåndtering. Bilag skannes direkte inn i et elektronisk arkiv. Etter innskanning påføres bilagsinformasjon og dokumentet sendes på flyt til ønskede mottakere.

Logistikk

Logistikksystemene vi tilbyr kan alle integreres i Visma Business og gir full oversikt og kontroll på varestrømmen, fra innkjøp og lagerhåndtering til ordreprosessen. Sporing, livssyklus, servicehåndtering, utleie og produksjon er eksempler på funksjonalitet som dekkes gjennom løsningene. Her finner du mer informasjon om Amesto Solutions logistikksystemer.

Rapportering

Det kan være en utfordring å gjøre den kunnskapen, som virksomheten råder over, mulig å utnytte. Rapporteringstall må være ferskvare for at man skal kunne treffe de riktige beslutningene raskt - samt fleksible i forhold til tilgjengelighet - både via internett og Excel. Med Amesto AnalyzeVisma rapportering  eller Onestop Reporting kan du raskt og enkelt finne styringstallene du trenger til enhver tid.

Netthandel

Med en netthandelsløsning kan du selge produkter og tjenester over Internett. Direkte integrasjon med økonomi- og logistikksystemene Visma Global og Visma Business, gjør det enkelt å utvide salgskanalen og gi kundene tilgang til "butikken" 24 timer i døgnet året rundt. Les mer om våre e-handelsløsninger.

Timehåndtering

Timefunksjonaliteten i våre produkter forenkler, effektiviserer og kvalitetssikrer bedriftens timeregistrering, prosjektstyring og fakturering. Samtlige prosjektdeltagere har oppdatert og korrekt informasjon tilgjengelig til enhver tid. Samtidig har ledelsen tilgang til alle styringsparametere via oversiktlige rapporter. Her kan du lese mer om våre prosjekt- og timeregistreringssystemer

Salgs- og markedsstøtte

Å utvide økonomisystemet med CRM-funksjonalitet gjør det enkelt å effektivisere bedriftens salg og kundedialog. Mange manuelle rutiner blir borte, kostnadene redusert og nye muligheter dukker opp. Å jobbe mer strukturert med kundene, selve grunnlaget for bedriftens inntjening, gir resultater på alle fronter. Les mer om Visma SuperOffice.

Lønn og reiseregning

Våre lønnssystemer dekker områder rundt tradisjonell lønnshåndtering, reiseregninger, fraværsregistrering og feriehåndtering samt rapportering internt og til det offentlige. Amesto Solutions er landets største forhandler av Huldt & Lillevik og Visma Lønn.

Bankavstemming

Arbeidet med å håndtere banktransaksjoner blir stadig mer krevende. Med bankhåndteringsfunksjonen i Visma får du effektivisert oppgavene knyttet til bankavstemming, OCR-innbetaling, innbetalinger uten KID, Avtalegiro og remittering. Med Autopay automatiseres disse rutinene ytterligere.

Book demo.

Visma Business har avansert funksjonalitet for bedrifter med komplekse krav til økonomistyring, rapportering og ulike bransjetilpasninger. Lyst på en uforpliktende demo på løsningen for å se på mulighetene i Visma Business? 

Book demo

 

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt meg