Seminar og kundeforum

Hold deg oppdatert!

Seminar og kundeforum

Vi holder seminar og kundeforum for å gi deg nyheter og faglig oppdatering. 

Hold deg oppdatert!

Seminar og kundeforum

Vi holder seminar og kundeforum for å gi deg nyheter og faglig oppdatering. 

Hold deg oppdatert!

Seminar og Kundeforum

Vi holder en rekke kundeforum og seminarer for våre kunder i løpet av året. Følg med her for aktuelle arrangementer, både hos oss og hos våre partnere.

Visma arrangerer:

Accounting Forward 2019

På årskonferansen Accounting Forward samler Visma ledere og ansatte i regnskapsbransjen til en dag der samfunnsutvikling og teknologi setter premissene. Hvordan ser Norges fremste gründere, teknologieksperter og forskere på effekten endringene har på regnskapsbransjen?

Les mer og meld deg på


Gratis Visma Events

Webinar & Seminar


Vår samarbeidspartner, Visma Software, avholder en rekke arrangementer hvert år, både events, seminarer, webinarer og fagkurs. Disse arrangementene gir deg inspirasjon og kunnskap om Visma sine løsninger innen effektiv økonomistyring, salg/kundedialog og lønn/HR – informativt, raskt og gratis!

Les mer om og meld deg på events med følgende temaer:

Se alle Visma sine webinar og seminar >>>

 

 

 

 

Kurs

Kurs og riktig opplæring sikrer deg full effekt av dine programvare investeringer. Våre konsulenter kan holde fagkurs, bedriftsintern opplæring og hjelpe dere få på plass effektive arbeidsmetoder i din programvare.
Les mer om kurs
 

Webinar

Webinar er enkelt - og gratis! Et webinar er et seminar på web. For å delta klikker du på linken du får tilsendt etter påmelding og følger presentasjonen via din PC!
Sjekk ut våre webinar

Vil du ha mer informasjon om våre løsninger?

Book en personlig demo

Bestill demo