<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Technology92_2120x900

DIN PARTNER INNEN

Business Intelligence.

I Amesto har vi mange konsulenter som jobber utelukkende med Business Intelligence (BI). Vi jobber kun med implementering av BI-løsninger fra de ledende software-leverandørene i markedet.

RÅDGIVNING & UTVIKLING

Business Intelligence.

Business Intelligence handler om å samle relevant informasjon fra alle aktuelle kilder, for deretter å sammenstille og tilgjengeliggjøre denne slik at beslutningstakere på alle nivåer kan ta bedre beslutninger.

Alle gode BI-løsninger trenger styringsvind. Den finner vi ved å høre på kundens behov og se på deres muligheter.

Når vi kjenner målsetningen med Business Intelligence løsningen og verdien av løsningsalternativer, kan vi legge en plan for implementeringen. Den planen baserer seg på så ulike elementer som forretningsprosesser og -strategi, via teknologi og arkitektur, helt frem til sikkerhet, kompetanse og opplæring.  

VI HAR EKSPERTISEN SOM TRENGS.

BI-løsninger er avhengige av godt samarbeid mellom forretningsansvarlige, rådgivere og teknologer. I sjeldne (-og enkle) tilfeller kan de to siste rollene dekkes av en person. Vanligvis er det flere konsulenter involvert i BI-prosjekter, med ganske ulike kjernekompetanser.

Det er ikke gitt at en compliance-ekspert er god på visualisering, eller omvendt. Blant teknologer er kompetanse på front-end og back-end ofte ujevnt fordelt. I dag ønsker mange også rapporter om fremtiden eller forklaringer på hendelser i fortid. Da trenger BI-teamet ressurser med kompetanse innen data science. Våre Data Scientists har alle en PHD og er teknologi-agnostiske. Det betyr at de benytter den teknologien som best løser det aktuelle problemet.

BI-RÅDGIVNING

Våre BI-rådgivere og BI-konsulenter kan hjelpe deg med innsikt og full kontroll over dine økonomiske tall. I tillegg kan vi bistå med med oppsett av datavarehus og data science tjenester. 

POWER BI-LØSNING

Power BI lar deg enkelt skape interaktive presentasjoner av data som du kan organisere og visualisere slik du selv ønsker. Med Power BI er det enklere å holde deg oppdatert og identifisere trender fortløpende. 

POWERANALYZE

En standardisert BI-løsning i skyen som er utviklet i Microsoft Power BI og laget for Visma Business. PowerAnalyze kobles på få timer opp mot Visma Business Finans og Logistikk og gir deg rask og enkel tilgang på et sett med ferdige rapporter.

Last ned ebok

Hvordan bli mer datamoden.

I denne e-boken forklarer vi forskjellen mellom databevisst og datadrevet. Vi presenterer også 6 konkrete tiltak du kan iverksette i din bedrift for å bli datamoden.

Last ned ebok

Slik velger du analyseløsning.

Vi tar vi deg gjennom de 4 vanligste analyseløsningene og forklarer forskjellene mellom disse. Du får konkrete tips som gjør det enklere for deg å velge rett analyseløsning for deg og din virksomhet.