<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_9399 ATH NOV21 1920x607

OPPDAG FLASKEHALSENE I DINE PROSESSER

Agilon Prosessintelligens.

VISUALISER PROSESSFLYTEN MED AGILON

Hva er egentlig prosessintelligens?

Prosessintelligens handler om data som systematisk har blitt samlet inn for å analysere trinn i en forretningsprosess eller operativ arbeidsflyt. Prosessintelligens kan hjelpe deg å identifisere flaskehalser og forbedre operasjonell effektivitet. Agilon er en løsning for å visualisere prosessflyt og identifisere muligheter for forbedringer basert på data som er logget i dine operative IT-systemer.

Visualiser

Prosesskartlegging med ett klikk. Oppdager automatisk avvik og flaskehalser.

Analyser

Forstå de grunnleggende årsakene til hvert problem og konsekvensene de fører til.

Følg opp

Oppdag og fiks problemer og avvik før de får alvorlige konsekvenser.

SE VIDEO

Tør du å sende bedriften din gjennom en røntgenmaskin?

Hva ville vi funnet hos deg dersom vi kjørte hele selskapet gjennom en røntgenmaskin? Indirekte kostnader? Kapitalbinding på lageret? Uriktige kostnadsberegninger?

BOOK PERSONLIG DEMO

Hvorfor prosessanalyse?

Ingen forbedring er mulig uten endring. Endring gjennomføres ofte som gjennomgripende strategiske prosjekter, men de største fordelene oppnås vanligvis ved å rette opp små avvik og misforståelser i den daglige driften. Ved å analysere våre daglige prosesser kan vi finne de justeringene som fører til størst forbedring.

 

Prosesser.

Agilon jobber med alle typer prosesser utført i digitale forretningssystemer, uavhengig av bransje og funksjon. Vi har også ferdige løsninger for kjerneprosessene innen ERP- og CRM-systemer, som hjelper deg å komme i gang umiddelbart og finne forbedringsmuligheter fra dag én.

ORDREHÅNDTERING

Skap fornøyde kunder og forbedre resultatene med effektiv ordrehåndtering. Følg salgsordre hele veien fra tilbud til betalt faktura og nær alle feilkilder underveis.
Kvadratisk 466x466 adi-goldstein-EUsVwEOsblE-unsplash-1

INNKJØP

Pålitelige leveranser og reduserte kostnader i leverandørkjeden. Se nøyaktig hvordan innkjøp håndteres avdeling for avdeling og reduser unødvendige kostnader og leveringsproblemer.

ØKONOMI

Frigjør kapital og øk kontantstrømmen med optimaliserte reskontroprosesser. Analysere utfallsavvik, øke kapasiteten i økonomiavdelingen og sørge for optimaliserte betalingsrutiner.
Kvadratisk 466x466 pexels-polina-zimmerman-3747449-1

SALG

Finn den optimale kundereisen og vinn mer forretning raskere. Ved å analysere salgsmøter, samtaler, materiell og aktiviteter finner vi de mest effektive måtene å nå våre salgsmål.

SE VIDEO

Datadreven prossessutvikling.

Power BI og andre moderne løsninger for rapportering og analyse (Business Intelligence) har revolusjonert hvordan virksomheter kan anvende data for å styre sin drift. Men en tradisjonell rapporteringsløsning skraper egentlig bare på overflaten av hva som er mulig. Agilon er en løsning for å automatisk visualisere prosessflyt og identifisere forbedringsmuligheter ut fra data som lagres i de operasjonelle IT-systemene. I denne demoen viser Peter Selberg hvordan løsningen både finner måter å forbedre eksisterende nøkkeltall, og gir deg muligheten til å oppdage problemområder som du ellers ikke visste at eksisterte. Agilon er nå integrert i Visma.net.

DATADREVET FORBEDRINGSARBEID

Nøkkelen til effektive SMB`er.

Fordelene med kontinuerlig forbedringsarbeid er mange og godt dokumentert, men de fleste metoder og systemer er laget med tanke på store bedrifters behov. De krever en organisasjon og ressurser som rett og slett ikke er tilgjengelig for mindre utfordrere. Datadrevet prosessanalyse er også en måte for små og mellomstore bedrifter å drive forbedringsprosjekter, uten dyre konsulenter.