Integrasjoner.

Uansett sky eller on-premise

Vi kan integrasjoner.

Uansett sky eller on-premise

Vi kan integrasjoner.

Eksperter på integrasjoner

Integrasjoner mellom dine forretningsløsninger.

Mange bedrifter kaster bort verdifull tid hver uke ved å skrive inn data på nytt manuelt, eller importere data fordi integrasjonen mellom ulike systemer og programmer ikke fungerer. Dette er noe vi kan hjelpe deg med! 

Data skal være synkronisert mellom dine ulike systemer og Amesto tilbyr alle former for integrasjoner mellom regnskap-, lønn-, HR-, CRM-, e-post, e-handelssystemer med mer.

SØMLØS INTEGRASJON MELLOM DINE

Forretningssystemer.

Integrasjonene mellom systemene er noe du ikke trenger å tenke på - det fikser vi!

Vi setter sammen en løsning som passer din bedrift uavhengig hvilket system du velger innen ERP, CRM, BI og HRM. På den måten kan du velge de løsninger som passer deres behov og få prosesser tilpasset deres bedrift.

 

FLOW Integration Engine

Flow er en sikker, fleksibel og skybasert integrasjonsplattform som knytter dine applikasjoner og tjenester sømløst sammen. Gjennom å automatisere og bundle applikasjoner sammen i skyen, utvikler og drifter vi dine integrasjoner, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.
Mer om FLOW Integrations
 

SPESIALTILPASSEDE

Integrasjoner.

Vi har et eget team som jobber med integrasjoner mellom forretningsløsninger. Vi integrerer de løsninger vi leverer slik at du får en sømløs forretningsløsning basert på dine behov. 

I tillegg lager vi integrasjoner mot andre, eksterne løsninger, f.eks. forsystemer du allerede har, bransjesystemer og andre løsninger som er sentrale i din bedrift. 

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg