<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Technology118_885x466

TRIPLE-S AS

Stålkontroll på hundrevis av kunder med SuperOffice CRM.

Hvert år hjelper Triple-S rundt 500 ulike kunder med digitalisering, automatisering, nettverk og Cyber Security – og for å kunne ha oversikt over alle prosessene, er det helt avgjørende med en strukturert og oversiktlig kundedatabase. SuperOffice CRM gir Triple-S kontrollen de trenger, og sørger samtidig for enklere salgsprosesser og kundeoppfølging.

Simplifying business.

"SuperOffice CRM gir oss kontrollen vi trenger, og sørger samtidig for enklere salgsprosesser og kundeoppfølging."

EILIV ELVEBAKK, ADMINISTRERENDE DIREKTØR I TRIPLE-S

Eiliv Elvebakk

EILIV ELVEBAKK

ADMINISTRERENDE DIREKTØR I TRIPLE-S

Visjon

Fremtidens teknologiske samfunn leveres av Triple-S.

Utfordring

Å få oversikt med flere excel-ark og word-dokumenter med handlingsplaner, sakshistorikker og kundeinformasjon var svært utfordrende.

Virksomhet

Selskapet består i dag av 26 ansatte som tilbyr foranalyser, support, opplæring og oppfølging av kunder som ønsker å ta i bruk ny industriell teknologi. Med unik kompetanse og teknologi skal de levere lønnsomhet til norsk industri og offentlig sektor for kontinuerlig utvikling av samfunnet.

Løsning

Med SuperOffice CRM er all informasjon samlet på ett og samme sted. I SuperOffice kan selgerne raskt se hele sakshistorikken og gjøre seg godt kjent med kunden før et kundemøte.

Mål

Triple-S ønsket å samle all dialog med kunde på et sted slik at alle til enhver tid kunne se sakshistorikk, bestillinger, support og garanti på et sted.

Ønsket måloppnåelse

360 graders oversikt over kundene.

"Vi ble satt tilbake til steinalderen"

I 2019 ble Triple-S utsatt for et cyberangrep. Som følge av dette måtte de gjøre endringer, og bestemte seg for å bruke Amesto for å flytte CRM-løsnigen til skyen.

I dette intervjuet får du høre mer om Triple-S og veien til en skybasert løsning.

HubSpot Video

For bedrifter som jobber innen industri 4.0, er digitalisering, automatisering, nettverk og Cyber Security satsingsområder som er umulig å unngå hvis man skal henge med på utviklingen. Det gjør at Triple-S hvert år hjelper flere hundre kunder som ønsker å benytte seg av ny teknologi for å øke produksjon, kvalitet og sikkerhet.

– Noe av det beste med SuperOffice CRM, er at vi får samlet all informasjon på ett og samme sted. Her lagrer vi fakta om kunden, opplysninger om tidligere kommunikasjon samt viktig dokumentasjon knyttet til kundeforholdet. På denne måten er ingen saker avhengige av enkeltpersoner, noe som gjør at andre enkelt kan ta over ved eventuell sykdom eller ferie, forteller Eiliv Elvebakk, administrerende direktør i Triple-S.

Selskapet består i dag av 26 ansatte som tilbyr foranalyser, support, opplæring og oppfølging av kunder som ønsker å ta i bruk ny industriell teknologi. Mens noen trenger hjelp til å styre en oljeplattform eller tunell, skal andre sikre trygg vannforsyning eller effektivisere produksjonsprosesser.

 

GOD PLANLEGGING GIR DE BESTE KJØPSOPPLEVELSENE

Triple-S følger kunden gjennom hele prosjektets livssyklus – fra tidligfase til ettermarked – og akkurat derfor er det viktig med god oversikt over fremtidige aktiviteter, slik at det blir enklere å planlegge.

– Vi styrer hele salgsprosessen fra SuperOffice. Her definerer vi hvordan vi skal jobbe og planlegger de neste stegene – som for eksempel når og hvordan kunden skal følges opp. På denne måten beholder selgerne alltid oversikten, selv på hektiske dager med mange baller i luften, forklarer Elvebakk.

 

ALL INFORMASJON DIREKTE INN PÅ TELEFONEN

I en hverdag full av både interne og eksterne møter, seminarer og fagreiser, er planlegging alfa og omega. Da kommer kalenderfunksjonen i SuperOffice godt med.

– Både kalenderfunksjonen og prosjektmodulen er vi helt avhengig av. Sistnevnte hjelper oss med å planlegge fagreiser og seminarer på en strukturert og oversiktlig måte. Der kan vi legge inn tidspunkt, hvem vi skal invitere, en oversikt over deltakere, og dokumentasjon knyttet til arrangementet. Med SuperOffice-appen får vi også all denne informasjonen direkte inn på telefonen, forklarer Elvebakk.

ENKELT Å GJØRE SEG GODT KJENT MED KUNDEN

Triple-S bruker også kundeservice-modulen i SuperOffice, som lar dem håndtere blant annet bestillinger, support og garanti på en strukturert måte.
– I SuperOffice kan selgerne raskt se hele sakshistorikken og gjøre seg godt kjent med kunden før et kundemøte. Der vil de også få en påminnelse dersom det er saker som ikke er løst og som må tas tak i, forklarer Elvebakk.

Excel-ark og Word-dokumenter med handlingsplaner, sakshistorikker og kundeinformasjon er med andre ord historie, og Triple-S ser nå frem til å modernisere og utvikle seg videre med SuperOffice og Amesto Solutions.

– Samarbeidet med Amesto har gått knirkefritt. De svarer raskt på support, og vi gleder oss til å få løsningen opp i skyen og samtidig integrere SuperOffice med e-handelsplattformen vår.

Er du nysgjerrig på hvordan din bedrift kan jobbe smartere med salg- og kundeoppfølging? Last ned vår innkjøpsguide til nytt CRM-system eller ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat!