Blir du klar til Flyttedagen?

Drift i skyen

Blir du klar til Flyttedagen?

Vi har sparket i gang en gedigen flyttekampanje:

Innen året er over skal 40 små og mellomstore bedrifter flyttes til en moderne IT-infrastruktur. De med systemer fra Visma, SuperOffice og Huldt & Lillevik har mest å hente.

Drift i skyen

Blir du klar til Flyttedagen?

Vi har sparket i gang en gedigen flyttekampanje:

Innen året er over skal 40 små og mellomstore bedrifter flyttes til en moderne IT-infrastruktur. De med systemer fra Visma, SuperOffice og Huldt & Lillevik har mest å hente.

Flyttedagen

40 bedrifter skal flyttes!

Flere tusen norske bedrifter, av alle størrelser og på alle steder i landet, bruker systemer som Visma Global, Visma Business, SuperOffice og/eller Huldt & Lillevik Lønn til virksomhetskritiske prosesser som drift, regnskap, kundehåndtering og lønn.

- Disse systemene utgjør bedriftens ryggrad. De må derfor være godt beskyttet og tilgjengelig. Mange drifter disse systemene hos lokale driftstilbydere eller i eget kontormiljø på eldre maskinvare som ofte har sikkerhetshull og ikke lenge støttes av produsenten, sier Peter Pran i Amesto Firstpoint.

EN BEGIVENHET

Gratis kartlegging

Amesto ønsker å vise frem hvor enkelt det er å løfte ditt økonomi- eller lønnssystem over på en moderne plattform, og ikke minst hvor lett det er å flytte.

Inspirasjon til kampanjen er hentet fra en norsk tradisjon, beskrevet slik på Wikipedia: «Fløttardag, flyttedag eller faredag var i det gamle bondesamfunnet den dagen i året da gårdsarbeidere, tjenestefolk, husmenn og forpaktere kunne slutte i arbeidet eller bytte arbeidsplass. Flyttedagen var 14. april og 14. oktober, i henhold til Christian Vs Norske Lov fra 1687.»

La oss hjelpe deg med en gratis kartlegging for å se om "Flyttedagen" passer din bedrift.

Slik gjennomføres flyttetesten

 

 

MANGE TAR IKKE GREP I TIDE

- Selv om budskapet i filmen har en humoristisk undertone, er det spunnet ut av en konkret problemstilling: Så lenge applikasjonen fungerer noenlunde godt, vil ikke ledere prioritere å flytte den.

Mange tar ikke grep før de har hatt et sikkerhetsbrudd eller mistet viktige data, sier Peter Pran.

Flytting haster for mange

- Vi mener det haster å flytte applikasjoner til en moderne infrastruktur. Vi ønsker derfor å gjøre ledere oppmerksom på hvor smart og enkelt det er å flytte systemet med alle tilhørende konfigurasjoner og spesialtilpassinger, sier Peter Pran. 

Så enkelt er det å flytte til skyen

En moderne infrastruktur

Amesto er en komplett driftsleverandør, som håndterer applikasjonsforvaltning, infrastruktur og enheter for alle typer kunder i Norden. Alt gjøres i verdens mest moderne infrastruktur, basert på trygge og kjente løsninger fra Microsoft.

Dette gir fordeler som:

  • Kostnader som er forutsigbare, og ofte lavere enn hva man har i dag.
  • Systemer som vokser i takt med bedriften.
  • Bedriften må ikke ha ekspertkompetanse på IT.
  • Ingen investeringer i kostbare servere og annen spesialprogramvare.
  • Økt stabilitet, bedre tilgjengelighet og skjerpet sikkerhet.

 

"- De som i dag bruker tid på å holde liv i gamle, dyre maskiner kan heller utvikle tjenester, løsninger og strategi som gir forretningen verdi"

Peter Pran, COO, Amesto Firstpoint

«Skyen er sikrere enn datarommet ditt»

Sikkerhet er blant hovedgrunnene til å velge drift i nettskyen. Dette i følge norske bedriftsledere og anerkjente sikkerhetseksperter.
Les mer

Azure | Modern Infrastructure

Vi kan drifte applikasjonene dine i skyen. Som kunde hos oss slippper du å tenke på ,eller bruke ressurser til, oppgraderinger, serverdrift og sikkerhet.
Mer om Modern Infrastructure
 

Seatrans

- For noen år siden satte vi ut drift og support av IT-tjenestene på skipene, og på våre kontor i Bergen og Polen. Vi var faktisk en av de første som tok i bruk sky-infrastrukturen til Amesto Firstpoint, og har alltid vært godt fornøyd med samarbeidet.
Les mer

Norsk Hydro

- Amesto Firstpoint flyttet alt for oss. Vi trengte ingen møter og de løste alt over telefon. Det var utrolig effektivt. Jeg vil absolutt anbefale andre å drifte Visma Global i denne nettskyen, avslutter Birkeland.
Les mer

Drivetek

- For et par år siden sto vi ved et veiskille. Serverne måtte skiftes ut, og vi tok derfor vurderingen om det var hensiktsmessig å investere i nye maskiner, eller kjøpe driften som en tjeneste, sier Olerud.
Les mer