<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 1 Toppbanner pickawood-gf8e6XvG_3E-unsplash 1920x1080-1

LEVERANDØR AV E-HANDELSLØSNINGER

Gurusoft.

Gurusofts unike nettbutikkløsning er laget for å tilføre markedet en helintegrert alt-i-en løsning. Plattformen sammenfatter PIM (produktinformasjon), netthandel, innholdsmarkedsføring, CMS, Designbygger, selgerverktøy og kundeservice – alt for å ta nettbutikken din til neste nivå. Kom i gang med ny nettbutikkløsning nå!

E-handelsløsninger

Gurusoft

Gurusoft AS utvikler programvareløsninger innen e-shop og e-handel i nettskyen. De integrerer med bakenforliggende systemer og sørger for digitalisering av sine kunders verdikjede der eksterne brukere får tilgang til informasjon og funksjoner som i dag kun er tilgjengelig i interne systemer. Vi snakker her digitalisering og selvbetjening gjennom automatisering og integrasjoner.

Gurusoft ble etablert i 2007 og er i dag 20 ansatte. Gurusoft er eid av gründerne som alle jobber i selskapet. Deres hovedkontor ligger på Torp-IT, Sandefjord. De har avdelinger på vestlandet og Oslo regionen og de dekker hele Norge og deler av Skandinavia gjennom vårt partnernettverk/forhandlere.

GURUSOFT OG AMESTO SOLUTIONS

Gurusoft er sammen med Amesto en samarbeidspartner dere trygt kan gå inn i fremtiden med. Vi har sammen digitalisert mange norske verdikjeder og vår felles kunde gjennom mange år Hyttetorget sier det på denne måten:

"Vi har løpende utfordringer til Gurusoft og Amesto, og alle våre ideer har blitt implementert og fungerer, det forteller vel alt"

Bengt Larsen, eier og daglig leder i familiebedriften Hyttetorget.

Kvadratisk 466x466 yasmina-h-p8DjPfqEhW0-unsplash

ØNSKER DU Å VITE MER OM HVORDAN DU KAN OPTIMALISERE ELLER FORENKLE FORRETNINGSDRIFTEN?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!