<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 1 Toppbanner pexels-cottonbro-5990042 1920x1080

LEVERANDØR AV HR-SYSTEMER

Sympa.

For dem er det å ta godt vare på medarbeiderne deres en selvfølge. Det er tross alt ikke tallene som gjør et selskap til noe spesielt, det er menneskene.

Om

Sympa

Sympa er i dag er den hurtigst voksende HR-leverandøren i Norden, med over 80 ansatte ved 7 kontorer i 6 land. Programvaren deres er i bruk i over 50 land og foreligger på 13 språk. På tross av den raske veksten har Sympa valgt å forbli et familieeid selskap.

Sympa ble startet i 2005 av søsknene Keijo og Taina. De var overbevist om at bedrifter ville ha stor nytte av å vite mer om de ansattes ferdigheter og kunnskaper. Siden det ikke fantes noen smarte løsninger for sporing og analyse av denne typen personalopplysninger, bestemte de seg for å utvikle det perfekte verktøyet selv. Ideen utviklet seg snart til et ønske om å bygge en komplett HR-løsning som kunne støtte ansatte og arbeidsgivere gjennom hele arbeidsforholdet.

Siden den gang har Sympa vokst raskt, og de har ansatt rundt 15 nye Sympaticos hvert år.

Kvadratisk 466x466 pexels-cottonbro-5990271

AMESTO SOLUTIONS OG SYMPA

Vi er både forhandler og partner i leveranser av HR-systemer fra Sympa. Vi har et eget team med eksperter innen HR som hjelpervåre kunder med alt fra løsningsarkitektur og implementering til leveranse og support.

ØNSKER DU Å VITE MER OM HVORDAN DU KAN OPTIMALISERE ELLER FORENKLE FORRETNINGSDRIFTEN?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!