<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

30. mai

Ikke tap salgsmulighetene dine.

Det er viktig å ha en plan for hvordan du skaffer nye kunder. En god plan for hvordan du skal tiltrekke deg og håndtere nye kunder, kan være helt avgjørende for å gjøre potensielle kunder til betalende kunder. 

En kontrollert håndtering av potensielle kunder handler om å ha en strukturert tilnærming til generering av leads og å konvertere disse til kunder. For å lykkes med dette, må du ha en klar definert målgruppe, en effektiv markedsføringsstrategi og et system for å samle og analysere data. Uten en kontrollert plan for dette kan du gå glipp av viktige muligheter og bruke ressurser på ineffektive kampanjer. 

Unngå tap av salgsmuligheter og ineffektive markedsføringskampanjer 

En av de største risikoene ved å ikke ha en kontrollert plan for å tiltrekke seg nye kunder, er at du kan gå glipp av salgsmuligheter. Hvis du ikke har en klar målgruppe eller en strategi for å tiltrekke deg potensielle kunder, kan du ende opp med å bruke tid og ressurser på å prøve å selge dine produkter eller tjenester til personer som ikke er interessert i det du har å tilby. Du går glipp av de virkelige mulighetene til å øke salget i virksomheten din.  

En annen risiko ved å ikke ha en kontrollert plan for generering av leads, er at du kan ende opp med å bruke ressurser på ineffektive markedsføringskampanjer. Uten en klar strategi og data som viser hva som fungerer og ikke fungerer, kan du ende opp med å bruke tid og penger på markedsføring som ikke gir noen avkastning. Dette kan være ødeleggende for virksomheter som ikke har råd til å kaste bort ressurser.  

Slik skaper du resultater med en kontrollert oppfølgingsplan 

Til slutt kan en kontrollert plan for oppfølging av potensielle kunder hjelpe deg med å forbedre kundeopplevelsen og bygge merkevarelojalitet. Ved å ha en strukturert tilnærming til dette kan du gi potensielle kunder en bedre opplevelse ved å tilby dem relevant informasjon, og gi dem muligheten til å velge om de ønsker å kjøpe fra deg eller ikke. Dette kan bygge merkevarelojalitet og øke sjansene for mersalg. 

 Så, har du råd til å ikke ha en kontrollert prosess for håndtering av potensielle kunder? 

Svaret er enkelt - nei, du har ikke det. En kontrollert prosess for håndtering av leads er avgjørende for å øke omsetningen og forbedre kundeopplevelsen. Hvis du ikke allerede har en kontrollert oppfølgings-prosess på plass, bør du vurdere å implementere en så snart som mulig. Det kan være forskjellen mellom suksess og fiasko for virksomheten din. 

Vi hjelper i disse dager flere av våre eksisterende og nye kunder med å få kontroll på sine rutiner og prosesser, samt øke antallet innkommende leads. Og ikke minst få gode og kvalifiserte leads som kommer fra marked til salgsavdelingen.   

Et bilde som inneholder tekst, finger, håndskrift, person

Automatisk generert beskrivelse

Gode ​​verktøy sikrer en god prosess 

For å sikre en god prosess for håndtering av leads, er det viktig å ha gode verktøy og systemer som tilrettelegger for dette. HubSpot er det beste systemet på markedet når det kommer til Inbound Marketing og Marketing Automation, så hvis du har SuperOffice som CRM-system idag så har du nå muligheten å utnytte fordelene med HubSpot. Amesto TechHouse bygger nå en integrasjon mellom de to systemene.

Book gjerne et møte med meg, Marie, for å se nærmere på hvilke muligheter du har for å lage en god prosess for håndtering og generering av potensielle kunder.

Marie Elvestrand Marie er Nordic HubSpot Lead, og jobber med utarbeidelsen av en integrasjon mellom HubSpot og SuperOffice.