Forretningsløsning tilpasset din bransje?

Vi har egne team som har spesialisert seg på våre bransjeløsninger. Vi kan hjelpe dere med alt fra løsningsforslag, systemvalg tilpasset deres bedrift og bransje, rådgivning og optimalisering av prosesser, bistand av teknisk- og fagkonsulent til integrasjoner, installasjon og support.

Regnskapsbyrå

Med Visma Business Regnskapsbyrå får du et komplett økonomisystem som er utviklet i henhold til regnskapsbyråenes ønsker og behov. Løsningen bygger på et av markedets mest anerkjente forretningssystemer, og er både fremtidsrettet, funksjonsrikt og fleksibelt.

Abonnement

Bransjeløsning for abonnementshåndtering. Systemet dekker deres behov innen økonomi, logistikk, rapportering, abonnementsfakturering og CRM/kundeservice.

Tjenesteytende

- helhetlig forretningsløsning for tjenesteytende virksomheter. Vi har skreddersydd optimale løsninger for en rekke bedrifter med behov for time- og prosjektsystem.

Shipping

Amesto Firstpoint har lang erfaring med å støtte innovative selskaper innen shipping med å fornye og forbedre sine tjenester, produkter og ekspertise. Vi har bistått med strategi og teknologi til alle deler av bransjens verdikjede.

Handel & Engros

Forretningssystemer for Handel & Grossist bedrifter. Effektiv økonomi, rapportering, lagerstyring, innkjøp og logistikk for bedrifter i handel og grossist bransjen.

Entreprenør

Amesto Solutions AS tilbyr løsninger til Entreprenører og Bygg og Anlegg bransjen som effektiviserer økonomi, prosjekt- og logistikkprosessene.

Nordiske selskap

Vi leverer forretningssystemer tilpasset bedrifter som opererer i flere land, både i Norden, Europa og Globalt.

Logistikk/Produksjon

Vi er Nordens største leverandør av de standardiserte logistikksystemene Visma Business og Visma Global. I tillegg leverer vi logistikk- og produksjonssystemer tilpasset større virksomheter med komplekse behov.

Eiendom

Skreddersydd løsning for Eiendomsbransjen. Et komplett forretningssystem integrert med deres løsning for eiendomsforvaltning som dekker alle behov innen økonomi, rapportering, lønn og CRM.

Energi

Den mest komplette bransjeløsningen for effektiv økonomistyring for e-verk.

Havn

Amesto Solutions har utviklet en Havnedataløsning basert på et av markedets mest brukte ERP system, Visma Business.

Næringsmiddel

Vi har en logistikk- og økonomiløsning som gir komplett sporing av alle råvarer til ferdige produkter.

Olje

Amesto Solutions har gjennom leveranser til ledende aktører innen oljesektoren utviklet en ERP løsning som dekker alt innen økonomi og timeføring, rapportering og fordeling av produksjon.

Flere bransjer

Vi har mange smarte tilleggssystemer, dyktige konsulenter og utviklere som kan tilpasse våre løsninger til din bransje. Kontakt oss for mer informasjon.

Kontakt oss

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandlerVi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!