Tempus

Tempus.

I over 30 år har Tempus utviklet og levert systemer som hjelper bedrifter å få en enklere arbeidsdag. 

Tempus.

I over 30 år har Tempus utviklet og levert systemer som hjelper bedrifter å få en enklere arbeidsdag. 

Tempus.

Tempus er en systemspesialist som gir din bedrift bedre oversikt over tid, prosesser, oppgaver og personal i digitale løsninger på app, i Windows- eller i et web-basert administrasjonssystem. Deres fokus har alltid vært å tilby deres kunder en løsning som forenkler interne prosesser og systemer. Med Tempus sparer du tid, reduserer kostnader og får full kontroll over egen virksomhet.

De leverer tjenester til en rekke bransjer i både Norge og Sverige. Løsningen er spesielt tilpasset bransjer hvor tidsregistrering og automatisering av rutiner bidrar til økt lønnsomhet og konkurransedyktighet, inkludert industri og produksjon, entreprenører og olje, gass- og verft.

Tempus er i dag lokalisert på tre kontorer i Norge og Sverige, med hovedkontor i Oslo. Vi vokser, og i dag nærmer vi oss 30 rådgivere med spesialkompetanse og erfaring innenfor programmering og tilpassede løsninger for bedriftsmarkedet.

Til Tempus >>>

Amesto Solutions og Tempus

Vi samarbeider med Tempus for å kunne tilby våre kunder en programvare som gir bedre oversikt over tid, prosesser, oppgaver og personal i digitale løsninger.

Les mer om Tempus  

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg