Alt du trenger fra en og samme ERP-leverandør

Amesto Solutions leverer komplette ERP-løsninger med all den funksjonalitet du trenger for å drive din business effektivt. Vi samarbeider med ledende programvareprodusenter og er Nordens største Visma-partner.

Sammen med deg som kunde tar vi frem en løsning som gjør bedriften din mer konkurransedyktig. Vi kan levere både skybaserte og lokalt installerte løsninger, store komplette ERP-pakker med alt inklusive og integrert med lønn og CRM, eller mindre systemer med standard funksjonalitet. Kontakt oss og vi hjelper deg finne deres nye forretningsløsning!

Våre hovedsystemer innen ERP / Regnskap:

Skyløsning for bedrifter i alle størrelser

Visma.net

En komplett, moderne og skalerbar forretningsløsning i skyen. Tilgjengelig som abonnement.

Priser fra 1200 kr/mnd

For mellomstore og store bedrifter

Visma Business

Komplett og funksjonsrik forretningsløsning. Er tilgjengelig som abonnement.

Priser fra 2900 kr/mnd

For små og mellomstore bedrifter

Visma Global

Standard forretningssystem rikt på funksjoner for mindre bedrifter. Tilgjengelig som abonnement.

Priser fra 1900 kr/mnd

Kundereferanse

"Amesto-folkene opptrer profesjonelt, besitter stor kompetanse og er rett og slett hyggelige folk. De leverer både på det økonomisk faglige og på teknologisk kompetanse og har utviklet seg fra å være en leverandør til å bli en dyktig samarbeidspartner jeg stoler fullt og fast på."

Flere referanser
34-620x355.jpg

Kontakt oss / Bestill mer informasjon

Amesto Solutions er Nordens største Visma og SuperOffice forhandler og er kåret til årets Visma-partner hele 7 ganger de siste 10 år. Historien som Visma-forhandler går helt tilbake til 1985.