<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 1 Toppbanner pickawood-gf8e6XvG_3E-unsplash 1920x1080-1

OPTIMALISER DINE PROSESSEN INNEN INNKJØP OG FORSYNING

Innkjøpssystem.

Vi har løsninger for både innkjøper og leverandør som sikrer en trygg, enkel og effektiv innkjøpsprosess. Gjennom integrasjoner med økonomisystemet og fakturabehandling kan du realisere en helelektronisk innkjøpsprosess.


 

ET system som håndterer alle EHF-formater

Kutt kostnader med et godt innkjøpssystem.

Et godt innkjøpssystem sikrer effektivisering av arbeidsprosesser og kostnadskutt på mellom 10-40 %. Våre konsulenter har spesialisert seg på systemer og løsninger som gir deg kontroll på hele anskaffelsesprosessen, og som forenkler dine innkjøp.

Innkjøpssystemet Vieri kobler deg som innkjøper sammen med alle leverandørene dine, slik at du kan gjøre dine innkjøp i en brukervennlig "nettbutikk". I løsningen laster dine leverandører opp sine varekataloger (EHF-kataloger) slik at du enkelt kan gjøre alle dine innkjøp. Samtidig får du full kontroll på hele anskaffelsesprosessen - på ett og samme sted.

SUPPLIER PORTAL

For deg som leverandør.

Krever dine kunder at du skal levere en EHF-katalog? Da har vi løsningen for deg.

Med Supplier Portal får du:

  • Nettbasert leverandørportal som samler alle dine varekataloger.
  • Full kontroll på alle avtaler du har med dine kunder.
  • Mulighet å enkelt handle med alle som krever EHF-handelsformat (katalog, ordre og faktura), uansett hvilken innkjøpsløsning de har i dag.

FÅ MAKSIMALT UTBYTTE AV NYTT SYSTEM

Slik kan innkjøpssystemet forenkle din hverdag.

En investering i et moderne innkjøpssystem skal være lønnsomt. Et moderne innkjøpssystem bør gi deg økt kontroll og forutsigbarhet over kostnader og dine innkjøp. Det bør også gi deg og dine medarbeidere en reell tidsbesparing. Våre innkjøpssystem er utviklet for at både innkjøper og leverandør skal kunne gjøre jobben sin mest mulig effektivt. Løsningene er tilrettelagt for å håndtere alt av innkjøp fra leverandører i alle størrelser.

FORDELENE MED ET INNOVATIVT INNKJØPSSYSTEM:

  • Du får full kontroll fra innkjøp til betaling.
  • Enkel håndtering av EHF-ordre, EHF-katalog og EHF-faktura.
  • Forenkler alle dine innkjøpsrelaterte prosesser for deg og dine medarbeidere.
  • Gir deg besparelser, helt ned på bunnlinjen.
  • Styrker forholdet ditt til dine leverandører.
  • Enkelt i bruk
  • Store kostnad- og tidsbesparelser for både deg og dine leverandører.

PÅ UTKIKK ETTER NYTT ERP-SYSTEM?

Start effektiviseringen nå.

Er du på utkikk etter et nytt ERP-system som enkelt kan kobles sammen med et innkjøpssystem som Vieri? Vi hjelper deg gjerne. 

Sjekk ut ERP-systemene vi tilbyr her, eller kontakt en av våre dyktige ERP-konsulenter ved å trykke på knappen nedenfor.