Rådgivning og konsulenter innen BI

Strategi og roadmaps

BI-rådgivning og BI-konsulenter..

Strategi og roadmaps

BI-rådgivning og BI-konsulenter..

Trenger du hjelp til å få bedre innsikt i egen bedrift?

Business Intelligence rådgivning.

Alle vet at nøkkeltall er ferskvare, likevel er det mange bedrifter som bruker mange timer hver uke på rapportering av nøkkeltall. Våre BI-rådgivere kan hjelpe deg med innsikt og full kontroll over økonomiske tall. I tillegg kan vi bistå med med prediksjon og data scientist tjenester, maskinlæring og kunstig intelligens.  

Business Intelligence og analytics brukes for å oppnå bedre beslutningsgrunnlag og innsikt i virksomhetens behov. Våre konsulenter jobber med bl.a. rådgivning og systemutvikling. Det kan for eksempel være rådgivning og strategiutvikling innen dine forretningsprosesser, eller ledelses- og organisasjonsutvikling.

Hjelp til økt innsikt og visualisering av data?

Bestill en BI-konsulent.

Vi tilbyr mange tjenester innen BI, rapportering og analyse og matcher ditt behov med riktig konsulent. Vi tar utgangspunkt i prosjektet ditt, og så finner vi den beste konsulenten. Typiske roller vi kan bistå med er:

  • Rådgivning og BI-strategi
  • Eksperter i Power BI
  • Plattform og arkitektur
  • Transformere og visualisere data for å få verdifull innsikt
Send forespørsel

BI- og rapporteringssystem

Vi leverer rapporterings- og analysesystem (Business Intelligence) der du enkelt kan hente ut alle nødvendige rapporter du trenger for å ha full styring og kontroll over bedriften din!
Mer om BI- og rapportering

Lei en konsulent

Vi tilbyr både konsulentformidling til større prosjekter samt egne fagspesialister med ekspertise på de løsninger og tjenester vi leverer. Send en forespørsel på dine spesifikke behov og vi vil ta kontakt med deg.
Lei en konsulent
 
 

Datavarehus

Vi kan hjelpe meg med å bygge et bærekraftig Datavarehus, som kan skaleres over tid, som håndterer forretningslogikk, metadata og MasterData på en god måte, og som er bygget iht. beste praksis.
Mer om Datavarehus

Dashboards

Gjennom god datavisualisering vil man kunne se sine data på en bedre måte, og kan lettere avdekke avvik, trender og mønstre. De gir brukere som trenger å utforske store og små datamengder et kraftig verktøy som samtidig egner seg godt til å formidle funnene.
Datavisualisering og dashboards

AI-rådgivning

Vi kan sette sammen informasjon fra interne og strukturerte datakilder, som f.eks. ERP-, CRM, og HRM-systemer, med ustrukturert ekstern data, dvs. data vi ikke kan finne i egne systemer. På den måten kan vi skape ny innsikt som hjelper våre kunder med å gjøre beslutningsprosesser mer effektiv, nøyaktig...
Mer om AI-rådgivning

Machine Learning

Vi kan med hjelp av maskinlæring og AI hjelpe organisasjoner med å systematisere og presentere data. Kunstig intelligens kan støtte selskaper med alt fra beslutningsgrunnlag, automatisert kundeservice/chatbots, trafikkflyt, kundesegmentering og prediktive analyser om fremtidige ressursbehov.
Mer om maskinlæring og AI
 

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg