Simplifying workflow

Amesto Flow | Integrasjoner

En sikker, skybasert integrasjonsplattform som knytter dine applikasjoner sømløst sammen. Du slipper investere i egne servere og du slipper tenke på drift og vedlikehold.

Kontakt oss

FLOW

En enklere måte å integrere systemer.

FLOW er en plattform der du kan utvikle og drifte dine integrasjoner. Her kan du samle alle dine integrasjoner, du slipper investering i egne servere, bruke tid på patching og oppdateringer. I tillegg er GDPR-funksjonalitet og support inkludert. 

Kort fortalt

Integrasjoner er enkelt.

Vi skreddersyr og legger plattformen til rette for alle typer integrasjoner du trenger. Nye connectors bygger vi på bestilling, og vårt integrasjons "bibliotek" vil bare bli større. Du velger hvilke systemer du vil bruke basert på DINE behov, integrasjonene trenger du ikke tenke på - de bare funker! 

Eksempler på mulige integrasjoner: 

Visma.net

ERP-synkronisering.

VISMA BUSINESS

ERP-synkronisering.

SUPEROFFICE ONLINE

CRM-synkronisering

Hvorfor integrasjonsplattform?

Fordelen med å integrere på FLOW-plattformen er at Amesto tar 100% ansvar for drift og oppetid for løsningen, og ikke bare integrasjonskoden. Systemet overvåkes kontinuerlig av vårt supportteam. Hvis det oppstår en feil, rapporterer systemet automatisk feilen til vårt supportteam som umiddelbart kan starte feilsøking.

Hvordan fungerer integrasjonsplattformen?

Når du blir kunde på plattformen får du et system som passer til løsningen du har valgt. Systemet leveres i en Customer Cloud, som har den nødvendige datakraften for å fullføre integrasjonen. Både System og Clouden er ikke knyttet til en bestemt server, men kjøres på delte ressurser i Amestos Cloud Center på Microsoft Azure-plattformen.