<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

To kollegaer i møte

VELKOMMEN HJEM TIL OSS I AMESTO

ERP Update: future proof ERP-leveranser, samhandlingsmodeller, AI og bærekraft.

Vår misjon

Simplifying Business.

Simplifying Business har vært vår misjon siden Amesto startet for 75 år siden. Det handler om å kunne levere forretningsløsninger til våre kunders behov og forventninger, noe som selvsagt endrer seg med tiden. Det gjør derfor våre produkt- og tjenesteleveranser også.

I Amesto styrer vi etter den triple bunnlinjen. Vi tror nemlig at det å gjøre noe bra for mennesker og miljøet, og det å drive business, er to sider av samme sak. I år er vi nok en gang på listen over Norges mest innovative selskaper og vi har derfor lyst til å invitere deg hjem til oss for å oppdatere deg på det kundene våre kaller nye Amesto.  

Vi inviterer også til en diskusjon om samspillet mellom oss som ERP forhandler, Visma som leverandør og dere som profesjonelle uavhengige ERP rådgivere, og hvordan vi sammen leverer best verdi for kundene våre.

Har du ikke mulighet til å få med deg hele programmet? Du er fortsatt hjertelig velkommen til å delta på det du finner mest relevant.

Du finner en detaljert agenda og et skjema for påmelding nedenfor. Vel møtt! 

Les agendaen til ERP Update her!

ERP UPDATE

Konferansier for dagen.

Det er vår nye Nordic Head of ERP, Ole Christian Rousing, som vil ta oss igjennom programmet for dagen. Ole Christian har jobbet med ERP siden 2003 og har de siste 11 årene hatt ulike lederroller i større nordiske ERP-miljøer, blant annet hos TietoEVRY. 

Han har inngående kompetanse om det nordiske ERP-markedet og erfaring fra hele bredden av kundeoppdrag, fra små agile leveranser til komplekse prosjekter i Enterprise-markedet. Ole Christian leder i dag Amesto sitt nordiske ERP-miljø med ca 80 konsulenter i 3 land.

29. november 2023

Agenda.

14.00 – 14.25

Historien om Amesto. Simplifying business og trippel bunnlinje.  

Ariane Spandow, Styreleder i Amesto, og Arild Spandow, CEO i Amesto

 

14.25 – 14.45 

Future Proof ERP med Business NXT fra Visma Software.

David Berge Frogner, Head of Contracts and Business Development, og Kim Ihsak Sandvik, Sales Cloud Executive i Visma Software Norge

 

Pause 

15.00 - 15.15

Hvordan kan en implementeringspartner bidra til at kunden lykkes med sitt ERP-prosjekt? Og hva skjer etter at prosjektet er ferdig? Amesto deler sine erfaringer.

Erik Adolfsen, Nordic Delivery Director, og Ole Christian Rousing, Nordic Head of ERP

15.15 - 15.40

Diskusjon i plenum:

  • Hvordan gir vi kundene mest verdi i en ERP anskaffelse i samarbeidet mellom dere som profesjonelle ERP rådgivere, ERP produsenter som Visma Software og Amesto som forhandlere?  
  • Trenden med helhetlig selskapsrapportering (finansielle- og ESG data). 

Øyvind Larsen, CEO i Visma Software Norge, Christine Lundberg Larsen, Managing Director i Amesto Footprint, Ole Christian Rousing, Nordic Head of ERP

 

15.40 - 16.00

En praktisk tilnærming til hvordan bruke maskinlæring og AI for en datadrevet fremtid.

Kosovare Olluri, Lead Data Scientist i Amesto NextBridge

PIZZA, PRAT & PROSECCO

Våre 3 P-ér People, Planet & Profit, står sterkt hos oss i Amesto. Men, vi er ikke mer religiøse enn at det gjør Pizza, Prat og Prosecco også 😁

Etter at det faglige opplegget er ferdig har vi full forståelse for at det er barnehagen, fotballtreningen eller mer jobb som står på din agenda. Men, dersom du skulle ha anledning til å bli igjen for en matbit, byr vi på det, og noe godt i glasset, Vi holder til i nyoppussede, flotte og hjemmekoselige lokaler, relativt sentralt i Oslo.

Vi håper på å se deg! 

pizza

Disse møter du på ERP Update:

Kvadratisk 466x466 ATH IMG_9304

David Berge Frogner

Head of Contracts and Business Development

Christine 464

Christine Lundberg Larsen

Managing Director i Amesto FootPrint

Øyvind_Larsen_4_Kreditering

Øyvind Larsen

CEO i Visma Software

Ariane 466x466 IMG_4917

Ariane Spandow

Styreleder i Amesto

Arild 466x466 IMG_5338

Arild Spandow

CEO i Amesto Group

Kosovare2

Kosovare Olluri 

Lead Data Scientist i CEO i Amesto NextBridge

ErikA_0350

Erik Adolfsen

Nordic Delivery Director

Kim Ihsak

Kim Ihsak Sandvik

Senior Sales Business NXT i Visma Software Norge