Jølstad

Marit Gaupås, leder for HR, Jølstad

- Vi sparer mye tid på å ha samlet alt i et HR-system

Marit Gaupås, leder for HR, Jølstad

- Vi sparer mye tid på å ha samlet alt i et HR-system

Kundereferanse

Jølstad.

Jølstad benytter flere forretningssystemer fra Amesto Solutions, bl.a. ERP, CRM og lønnssystem. I 2015 valgte de også å investere i et HR- og lederverktøy.

Vi trengte et HR-system, forteller HR-ansvarlig Marit Gaupås. Tidligere ble alt rundt personal ivaretatt manuelt. Vi følte at vi hadde gode rutiner, men uten HR – system, var det tungvint og mindre oversiktlig.

Enkel sykefraværsoppfølging

På eksempelvis sykefraværsoppfølging slipper leder å måtte huske på frister og ting som skal følges opp og gjøres, fordi vi får påminnelser. Det er til stor hjelp. For oss som er ledere er det enkelt å følge opp og få en totaloversikt på ansattes kompetanse, timer og sykefravær. I tillegg er det enklere for ledere å hente ut ulike rapporter og oversikter fra systemet.

Tilgang via mobil

At våre medarbeidere har tilgang til timelister, oversikt over feriedager, overtid og tilgang til våre håndbøker via sin mobil er også et stort pluss.

Vi fant flere leverandører på markedet, og mange leverer det samme. Det som hovedsakelig skiller Evolution fra de andre er at HR-systemet er integrert med lønnssystemet. Det er viktig for oss, slik at vi slipper å registrere informasjon to ganger.

Systemet er logisk oppbygd

Varsling i forkant av oppgaver er bra, og alt rundt sykefravær er elektronisk. Vi er opptatt av at alt må dokumenteres, og det er enkelt i Evolution.

Oversikt over ansatte

Det er blitt enklere for ledere å få oversikt over sine ansatte. Vi har mindre og større avdelinger. Osloavdelingen er den største med 25 medarbeidere. Lederen der ser absolutt at han har gevinst med et elektronisk system. Det er enkelt å hente ut informasjon rundt den ansatte, samt få dokumentert alt som blir utført.

Jeg som HR-ansvarlig sparer mye tid, ledere og jeg har tilgang til mye informasjon. Alt i alt er vi veldig fornøyd, og supporten er bra, avslutter Marit Gaupås.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg