Du bør ha dette på plass i et moderne økonomisystem!

Har din bedrift effektive ERP-systemer?

Du bør ha dette på plass i et moderne økonomisystem!

Mange norske bedrifter kjøpte datasystemer rundt millenniumskiftet på grunn av år 2000-problematikken. Dette er 14 år siden, og mye har skjedd siden den gang. Hvor effektive er dine ERP-, CRM- og HR-løsninger i dag?
 

Smarte løsninger som gjør bedriften mer effektiv

- Systemene som har kommet de siste årene har blitt mye bedre, mye mer effektive og du jobber rett og slett smartere. Med vår skyløsning kan du jobbe der du er når det passer deg uansett om det er på PC, nettbrett eller mobil, forteller Nicklas Weldingh, salgssjef i Amesto Solutions.

Les: Ti grunner til hvorfor din bedrift bør ha ERP-system i skyen

Registrerer du innbetalinger manuelt?

Det trenger du ikke å gjøre lenger. Med riktig programvare er du alltid oppdatert automatisk uten at du trenger å gjøre noe. Selgerne dine kan få all informasjon om kunden på mobilen, og kan legge salgsordre der og da. Du kan godkjenne leverandørfakturaer og logge kjøring med ett klikk.

- Det blir utrolig mye billigere fordi du ikke har noen servere og driftskostnader. Det er ingen store eller risikable oppgraderingsprosjekter for hundretusener og millioner av kroner. I tillegg kan du leie programvaren, sier Weldingh.

Har din bedrift effektive ERP-systemer?

Da bør du ha dette på plass:

  • Webbasert tilgang på alle enheter
  • Standardiserte prosesser
  • Enkle systemoppgraderinger
  • God rapportering for alle medarbeidere
  • 100 prosent automatisk betalingshåndtering
  • Webbasert fakturagodkjenning
  • Mulighet til å sende og motta e-faktura

Hvis du ikke kan svare ja på alt dette – ta kontakt med Amesto Solutions, så får du hjelp av løsningsorienterte spesialister med å få en mer kostnadseffektiv forretningsdrift.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg