IT-tjenester og samhandlingsverktøy..

IT-tjenester og samhandlingsverktøy.

Hos oss kan du drifte dine løsninger på en sikker Microsoft Azure server. Du får også Microsoft Office samhandlingsverktøy, Office 365 og Microsoft 365, trådløst nettverk og en tjeneste der du kan outscource hele håndteringen av din bedrifts hardware, fra PC til mobil.

Kontakt oss og la oss hjelpe deg med kartleggingen av dine behov. 

Kontakt oss

IT-tjenester og samhandlingsverktøy.

Hos oss kan du drifte dine løsninger på en sikker Microsoft Azure server. Du får også Microsoft Office samhandlingsverktøy, Office 365 og Microsoft 365, trådløst nettverk og en tjeneste der du kan outscource hele håndteringen av din bedrifts hardware, fra PC til mobil.

Kontakt oss og la oss hjelpe deg med kartleggingen av dine behov. 

Kontakt oss

Få IT-driften og samhandlingsverktøy opp i skyen

IT-drift og Managed Services.

Amesto er en komplett driftsleverandør, som håndterer applikasjonsforvaltning, infrastruktur og enheter ute hos våre kunder. Som kunde hos oss kan du velge mellom en rekke skytjenester som kan skaleres opp og ned i takt med dine behov. 

Vi ønsker å gi deg verdiskapende outsourcing. For å sikre at  du får en global rekkevidde og den lokale tilstedeværelsen du trenger benytter vi pålitelig programvare fra Microsoft i våre leveranser. 

Snart er 50 % av arbeidsstokken millennials

Er du forberedt?

Med Modern Workplace kan du jobbe fra hvor du vil, fra den enheten du vil. Stadig økte krav til sikkerhet og flere muligheter for fleksibilitet og samhandling gjør at det kanskje er på tide å se på fordelene Office 365 med tilhørende tjenester vil gi deg? 

Book uforpliktende møte  

Fordeler ved

IT-drift i skyen:

  • Forutsigbare kostnader.
  • Du slipper dyre servere som tar mye plass og må driftes.
  • Skalerbar IT-løsning. 
  • Du unngår store investeringer i både software og hardware.
  • Kostnadene flyttes til driftsbudsjettet.
  • Økt sikkerhet og stabil drift.
Kontakt oss for et møte

La oss ta over applikasjonsdriften og spar verdifull tid

Komplett driftsleverandør.

Amesto sørger for at maskinvare og programvare fungerer og er oppdatert, slik at bedriftens interne IT-avdelingen kan bruke tid på tjenester, løsninger og strategi som gir forretningen verdi. Med våre driftstjenester slipper du å bruke tid, krefter eller ansatte på å drifte infrastruktur, applikasjoner eller håndtere maskiner som feiler. Vi har alltid noen som kan hjelpe. Våre tjenester holder åpent 24/7.

Du betaler ikke mer enn for faktisk bruk. I tillegg kan du være trygg på at sikkerhet, videreutvikling og håndtering av persondata er ivaretatt. Vi tilbyr ett kontaktpunkt, samhandlingsverktøy og support på alle våre drifts- og skytjenester. Skytjenestene skaleres opp og ned i takt med dine behov og du betaler kun for faktisk bruk.

Våre løsninger

Modern Workplace og M365

Hos oss får du mer enn Microsoft Office 365 og verdien den gir i form av tilgang til filer fra hvor som helst, enten du er tilkoblet eller frakoblet. Du får i tillegg identitetsstyring, sikkerhet, skylagring, samhandlingsverktøy og andre nyttige produktivitetsstjenester.
Mer om O365 Modern Workplace
 

Azure | Modern Infrastructure

Vi kan drifte dine Visma-applikasjoner i skyen. Du slipper å tenke på oppgraderinger, serverdrift eller sikkerhet og du kan jobbe hvor du vil, når du vil!
Mer om Modern Infrastructure

Trådløst nettverk

Lei et trådløst nettverk hos oss. Vi kan levere og drifte ditt trådløse nettverk slik at du får den nyeste teknologien, sikker tilgang, alltid er oppdatert og alltid på nett.
Mer om trådløst nettverk

IT-sikkerhet

Har du oversikt over trusselbildet din bedrift står ovenfor? Eller hvilke rutiner og sikkerhetstiltak din bedrift har iverksatt for å sikre ditt nettverk og dine data? Kombinasjonen av tjenester og anerkjente løsninger gir deg trygghet og sikkerhet i dine systemer og nettverk.
Mer om IT-sikkerhet
 

FLOW Integration Engine

For mellomstore og store bedrifter har vi en skybasert integrasjonsmotor som knytter dine applikasjoner sømløst sammen på en enkel, kostnadseffektiv og rask måte. Løsningen er tilgjengelig på abonnement og kan tilpasses helt etter dine behov.
Mer om FLOW Integrations
 

AMESTO FIRSTPOINT | FLYTTEDAGEN

Flytt til skyen: Det er enklere enn du kanskje tror?

Flere tusen norske bedrifter, av alle størrelser og på alle steder i landet, bruker systemer fra Visma, SuperOffice og Huldt & Lillevik til prosesser som regnskap, kundehåndtering og lønn. Mange av disse selskapene har virksomhetskritiske systemer på en server under pulten eller i kjelleren, og dette ønsker vi å gjøre noe med!

Vi har som mål å flytte så mange som mulig fra gamle servere, trygt opp i skyen. I dag er det langt enklere og mer smertefritt med en "flyttedag" enn mange tror. Ønsker du å vite mer? 

Les mer om Flyttedagen

Gratis guide: 11 sikkerhetstips som beskytter deg mot cybertrusler

Hacking kan ramme oss alle, men det finnes mange tiltak for å unngå å bli angrepet. Last ned tipsene fra Thomas Gudmundsen, Chief Information Security Officer I Amesto Firstpoint og se hva du kan gjøre.
Gratis guide
 

Flyttetest

Bør du flytte løsningen din til skyen? Bestill en uforpliktende og gratis 30 minutters gjennomgang med en av våre erfarne rådgivere.
Les mer

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg