IT-tjenester og samhandlingsverktøy..

IT-tjenester og samhandlingsverktøy.

Hos oss kan du drifte IT-løsningne dine på en sikker Microsoft Azure server. Du får i tillegg Microsoft 365, trådløst nettverk og en tjeneste der du kan outscource hele håndteringen av alt fra hardware til PC og mobil.

Ønsker du kartleggingen av behov og pristilbud? 

Kontakt oss

IT-tjenester og samhandlingsverktøy.

Hos oss kan du drifte IT-løsningne dine på en sikker Microsoft Azure server. Du får i tillegg Microsoft 365, trådløst nettverk og en tjeneste der du kan outscource hele håndteringen av alt fra hardware til PC og mobil.

Ønsker du kartleggingen av behov og pristilbud? 

Kontakt oss

Få IT-driften og samhandlingsverktøy opp i skyen

IT-drift og Managed Services.

Amesto er en komplett driftsleverandør, som håndterer applikasjonsforvaltning, infrastruktur og enheter ute hos våre kunder. Som kunde hos oss kan du velge mellom en rekke skytjenester som kan skaleres opp og ned i takt med dine behov. 

Vi ønsker å gi deg verdiskapende outsourcing. For å sikre at  du får en global rekkevidde og den lokale tilstedeværelsen du trenger benytter vi pålitelig programvare fra Microsoft i våre leveranser. 

Snart er 50 % av arbeidsstyrken MillenNials.

Er du forberedt?

Modern Workplace appellerer til ansatte som forventer å være mobile, online og produktive når som helst, hvor som helst og på en hvilket som helst enhet. Det er akkurat et slik arbeidsmiljø du får med Modern Workplace. Ikke bare sørger vi for at du har alt installert, vi sikrer også at du utnytter alle muligheter og fullt utbytte av Microsoft 365.

Mer om Modern Workplace

Fordeler ved

IT-drift i skyen:

  • Forutsigbare kostnader.
  • Du slipper dyre servere som tar mye plass og må driftes.
  • Skalerbar IT-løsning. 
  • Du unngår store investeringer i både software og hardware.
  • Kostnadene flyttes til driftsbudsjettet.
  • Økt sikkerhet og stabil drift.
Kontakt oss for et møte

La oss ta over applikasjonsdriften og spar verdifull tid

Komplett driftsleverandør.

Amesto sørger for at maskinvare og programvare fungerer og er oppdatert, slik at bedriftens interne IT-avdelingen kan bruke tid på tjenester, løsninger og strategi som gir forretningen verdi. Med våre driftstjenester slipper du å bruke tid, krefter eller ansatte på å drifte infrastruktur, applikasjoner eller håndtere maskiner som feiler. Vi har alltid noen som kan hjelpe. Våre tjenester holder åpent 24/7.

Du betaler ikke mer enn for faktisk bruk. I tillegg kan du være trygg på at sikkerhet, videreutvikling og håndtering av persondata er ivaretatt. Vi tilbyr ett kontaktpunkt, samhandlingsverktøy og support på alle våre drifts- og skytjenester. Skytjenestene skaleres opp og ned i takt med dine behov og du betaler kun for faktisk bruk.

Våre løsninger

Modern Workplace

Hos oss får du mer enn Microsoft 365 og verdien den gir i form av tilgang til filer fra hvor som helst, enten du er tilkoblet eller frakoblet. Du får i tillegg identitetsstyring, sikkerhet, skylagring, samhandlingsverktøy og andre nyttige produktivitetsstjenester.
Mer om Modern Workplace
 

Azure | Modern Infrastructure

Vi kan drifte applikasjonene dine i skyen. Som kunde hos oss slippper du å tenke på ,eller bruke ressurser til, oppgraderinger, serverdrift og sikkerhet.
Mer om Modern Infrastructure

Trådløst nettverk

Lei et trådløst nettverk hos oss. Vi kan levere og drifte ditt trådløse nettverk slik at du får den nyeste teknologien, sikker tilgang, alltid er oppdatert og alltid på nett.
Mer om trådløst nettverk

IT-sikkerhet

Har du oversikt over trusselbildet din bedrift står ovenfor? Eller hvilke rutiner og sikkerhetstiltak din bedrift har iverksatt for å sikre ditt nettverk og dine data? Kombinasjonen av tjenester og anerkjente løsninger gir deg trygghet og sikkerhet i dine systemer og nettverk.
Mer om IT-sikkerhet
 

FLOW Integration Engine

Flow er en sikker, fleksibel og skybasert integrasjonsplattform som knytter dine applikasjoner og tjenester sømløst sammen. Gjennom å automatisere og bundle applikasjoner sammen i skyen, utvikler og drifter vi dine integrasjoner, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.
Mer om FLOW Integrations
 

AMESTO FIRSTPOINT | FLYTTEDAGEN

Flytt til skyen: Det er enklere enn du kanskje tror?

Flere tusen norske bedrifter, av alle størrelser og på alle steder i landet, bruker systemer fra Visma, SuperOffice og Huldt & Lillevik til prosesser som regnskap, kundehåndtering og lønn. Mange av disse selskapene har virksomhetskritiske systemer på en server under pulten eller i kjelleren, og dette ønsker vi å gjøre noe med!

Vi har som mål å flytte så mange som mulig fra gamle servere, trygt opp i skyen. I dag er det langt enklere og mer smertefritt med en "flyttedag" enn mange tror. Ønsker du å vite mer? 

Les mer om Flyttedagen

Gratis guide: 11 sikkerhetstips som beskytter deg mot cybertrusler

Hacking kan ramme oss alle, men det finnes mange tiltak for å unngå å bli angrepet. Last ned tipsene fra Thomas Gudmundsen, Chief Information Security Officer I Amesto Firstpoint og se hva du kan gjøre.
Gratis guide
 

Flyttetest

Bør du flytte løsningen din til skyen? Bestill en uforpliktende og gratis 30 minutters gjennomgang med en av våre erfarne rådgivere.
Les mer

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg