Microsoft 365

Modern Workplace.

Vi kan være IT-avdeling din som raskt kan hjelpe deg opp å gå igjen hvis uhellet skulle være ute. Du kan overlate alt fra innkjøp av telefoner og PC'er, oppsett og implementering av programvare, opplæring og IT-sikkerhet til oss. Vi hjelper deg selvsagt med support og sørger for "best practice" i bruken av Microsoft 365.

Book demo

Microsoft 365 gjort riktig

Modern Workplace inkluderer alt du trenger for å jobbe effektivt og sikkert.

Vår Modern Workplace tjeneste inneholder det du trenger for å jobbe effektivt med Office-pakken og Microsoft 365. Du får hjelp med alt fra IT-sikkerhet, installasjoner av programvare og PC-oppsett. Vi hjelper deg også med å sikre riktig bruk av applikasjoner som Teams, Sharepoint, Office og andre apper som inngår i Microsoft 365 i tillegg til support. 

 

Snart er 50% av arbeidsstyrken Millenials.

Er du forberedt?

Modern Workplace appellerer til ansatte som forventer å være mobile, online og produktive når som helst, hvor som helst og på et hvilket som helst enhet. Det er akkurat et slik arbeidsmiljø du får med Modern Workplace. Ikke bare sørger vi for at du har alt installert, vi sikrer også at du utnytter alle muligheter og fult utbytte av Microsoft 365.

Modern Workplace

Vi blir en del av din IT-avdeling.

Med Modern Workplace kan du outscource vedlikeholdet av hele livsløpet til dine ansattes arbeidsverktøy. Må en ansatt ha ny PC eller telefon hjelper vi deg med alt fra innkjøp til installasjon av programvaren de trenger. Vi hjelper deg med rutiner og best praksis i bruk av Microsoft 365, Teams osv. Vi hjelper deg med IT-sikkerheten slik at dere er best mulig rustet iht. personvern og trusler.  

Book demo

Participation.png

Samarbeid

Microsoft 365 gir en integrert løsning, slik at alle kan samarbeide mer effektivt med teamchat, nettmøter, samtidig redigering og sikker fildeling, gruppe-e-post og et sosialt nettverk for jobben.


Professional.png

Sikkerhet

Få innebygd personvern. Beskytt deg mot ransomeware, søppelpost, skadelig programvare, phishing-angrep, skadelige koblinger og andre trusler.


Increased-flexibility.png

Intelligens og analyse

Brukervennlig innsikt og grundige analyseverktøy som hjelper deg å oppdage nye fakta og trender. Du får tilgang til interaktive rapporter, enklere instrumentbord og datavisualisering.


All-languages.png

Mobilitet

Microsoft 365 gir deg det du trenger for å holde deg produktiv. Vis og rediger dokumenter når du er på farten og Teamene kan på en sikker måte få tilgang til innhold, samtaler, oppgaver og tidsplaner, redigere dokumenter samtidig og dele filer i skyen.


Best praksis | Microsoft 365

"Alle" har Microsoft 365, men dessverre er det langt fra alle som vet hvordan en skal bruke de ulike appene og løsningene på best mulig måte. Det kan være et stort forbedringspotensiale i måten du jobber på. Vi kan hjelpe deg å jobbe smartere og sikrere, slik at du får mest mulig utbytte av løsningene dine.

Frigjør tid for IT-avdelingen

IT-avdelinger og ansatte bruker ofte mye tid og ressurser på rutinearbeid som f.eks. innkjøp og oppsett av PC'er, "glemt passord" og sikkerhetsutfordringer osv. La oss ta over de kjedelige IT-oppgavene og la din IT-avdeling bruke tiden sin på å utvikle bedriftens digitale strategi isteden.   

Office 365 Advanced Threat Protection

Beskytt organisasjonen mot sofistikerte trusler, som phishing og ransomware. Med Office 365 Advanced Threat Protection kan du finne og utbedre hackerangrep automatisk.
Les mer

Veeam Office 365 backup

Opplever du datatap i Office 365? Vi tilbyr en backup løsning av hele exchange miljøet, hybrid eller ikke, slik at alle dataene dine er trygt samlet til enhver tid på samme sted.
Les mer

Modern Workplace

Abonner på effektivitet.

Velg mellom 3 ulike pakker. I tillegg kommer lisenspris på Office365 / Microsoft 365. 

Modern Workplace

Modern Workplace BASIC gir deg og dine brukere en organisert og effektiv brukerplattform. Du får tilgang til basistjenester som mail og kontorstøtte, samt at vi sørger for at du kun trenger ett passord for å aksessere dine applikasjoner. BASIC er en modulær startpakke som kan bygges ut etter behov

Be om tilbud

Modern Workplace

Modern Workplace SMART gir deg og dine brukere en organisert og effektiv brukerplattform. Du får tilgang til basistjenester som mail og kontorstøtte, samt at vi sørger for at du kun trenger et passord for å aksessere dine applikasjoner. SMART sørger også for at applikasjonene er tilgjengelig på alle mobile enheter.

Be om tilbud

Modern Workplace

For deg som ønsker vår beste støtte. Vi gjennomfører jevnlig rapportering, oppfølging og forbedringsmøter med tydelige oppgaver for å sikre optimal utnyttelse av ressursene. For deg uten IT avdeling eller som ønsker å outsource store deler av driftsoppgavene slik at bedriften kan fokusere på å bygge forretningsverdi. Kun tilgjengelig for kunder med mange ansatte.

Be om tilbud

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg