M365 gjort riktig

Modern Workplace.

Vi kan bli din bedrifts IT-avdeling og hjelpe deg med å raskt være i produksjon igjen når uhellet er ute. Vi kan bistå med alt fra innkjøp av telefoner og PC'er, oppsett og implementering av programvare, opplæring og IT-sikkerhet. Vi hjelper deg også med support og best practice bruk av Office 365 sine løsninger.

Book uforpliktende demo

Microsoft 365 gjort riktig

Modern Workplace.

Vår Modern Workplace tjeneste inneholder det du trenger for å jobbe effektivt med Office-pakken og Microsoft 365. Du får hjelp med alt fra IT-sikkerhet, installasjoner av programvare og PC-oppsett. Vi hjelper deg også med å sikre riktig bruk av applikasjoner som Teams, Sharepoint, Office og andre apper som inngår i Microsoft 365 i tillegg til support. 

Vi hjelper deg med å jobbe riktig i Microsoft 365 og Office 365.

 

Modern Workplace

Vi blir en del av din IT-avdeling.

Med Modern Workplace kan du outscource vedlikeholdet av hele livsløpet til dine ansattes arbeidsverktøy. Må en ansatt ha ny PC eller telefon hjelper vi deg med alt fra innkjøp til installasjon av programvaren de trenger. Vi hjelper deg med rutiner og best praksis i bruk av Office 365, Teams osv. Vi hjelper deg med IT-sikkerheten slik at dere er best mulig rustet iht. personvern og trusler.  

Participation.png

Samarbeid

Office 365 gir en integrert løsning, slik at alle kan samarbeide mer effektivt med teamchat, nettmøter, samtidig redigering og sikker fildeling, gruppe-e-post og et sosialt nettverk for jobben.


Professional.png

Sikkerhet

Få innebygd personvern. Beskytt deg mot ransomeware, søppelpost, skadelig programvare, phishing-angrep, skadelige koblinger og andre trusler.


Increased-flexibility.png

Intelligens og analyse

Brukervennlig innsikt og grundige analyseverktøy som hjelper deg å oppdage nye fakta og trender. Du får tilgang til interaktive rapporter, enklere instrumentbord og datavisualisering.


All-languages.png

Mobilitet

Office 365 gir deg det du trenger for å holde deg produktiv. Vis og rediger dokumenter når du er på farten og Teamene kan på en sikker måte få tilgang til innhold, samtaler, oppgaver og tidsplaner, redigere dokumenter samtidig og dele filer i skyen.


Best praksis | Office 365

"Alle" har Office 365, men dessverre er det langt ifra alle som vet hvordan man skal bruke de ulike appene og løsningene på best mulig måte. Det kan være et stort forbedringspotensiale i måten du jobber på. Vi kan hjelpe deg jobbe smartere, og sikrere, slik at du får mest mulig nytte av løsningene dine.

Frigjør tid for IT-avdelingen

IT-avdelinger og ansatte bruker ofte mye tid og ressurser på rutinearbeid som f.eks. innkjøp og oppsett av PC'er, "glemt passord" og sikkerhetsutfordringer osv. La oss ta over de kjedelige IT-oppgavene og la din IT-avdeling bruke tiden sin på å utvikle bedriftens digitale strategi isteden.   

Snart er 50 % av arbeidsstokken millennials

Er du forberedt?

Med Modern Workplace kan du jobbe fra hvor du vil, fra den enheten du vil. Stadig økte krav til sikkerhet og flere muligheter for fleksibilitet og samhandling gjør at det kanskje er på tide å se på fordelene Office 365 med tilhørende tjenester vil gi deg? 

Book uforpliktende møte  

Modern Workplace

Abonner på effektivitet.

Velg mellom 3 ulike pakker. I tillegg kommer lisenspris på Office365 / Microsoft 365. 

Modern Workplace

Modern Workplace BASIC gir deg og dine brukere en organisert og effektiv brukerplattform. Du får tilgang til basistjenester som mail og kontorstøtte, samt at vi sørger for at du kun trenger ett passord for å aksessere dine applikasjoner. BASIC er en modulær startpakke som kan bygges ut etter behov

Be om tilbud

Modern Workplace

Modern Workplace SMART gir deg og dine brukere en organisert og effektiv brukerplattform. Du får tilgang til basistjenester som mail og kontorstøtte, samt at vi sørger for at du kun trenger et passord for å aksessere dine applikasjoner. SMART sørger også for at applikasjonene er tilgjengelig på alle mobile enheter.

Be om tilbud

Modern Workplace

For deg som ønsker vår beste støtte. Vi gjennomfører jevnlig rapportering, oppfølging og forbedringsmøter med tydelige oppgaver for å sikre optimal utnyttelse av ressursene. For deg uten IT avdeling eller som ønsker å outsource store deler av driftsoppgavene slik at bedriften kan fokusere på å bygge forretningsverdi. Kun tilgjengelig for kunder med mange ansatte.

Be om tilbud

Office 365 Advanced Threat Protection

Beskytt organisasjonen mot sofistikerte trusler, som phishing og ransomware. Med Office 365 Advanced Threat Protection kan du finne og utbedre hackerangrep automatisk.
Les mer

8 av 10 skal investere mer i digitale arbeidsformer

En fersk undersøkelse viser at bedriftsledere skal investere mer i løsninger som gjør at de ansatte kan jobbe enda mer effektivt.  
Les mer
 

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg