Flytt dine applikasjoner opp i skyen.

Drift av dine forretningssystemer

Flytt dine applikasjoner opp i skyen.

Drift av dine forretningssystemer

Flytt dine applikasjoner opp i skyen.

Kom deg opp i skyen

Drift av ERP- og Lønnssystem.

Har du lyst å flytte din løsning til skyen uten å skifte ut hele ERP- eller lønnssystemet? Da tilbyr vi en driftsløsning der du kan beholde ditt eksisterende økonomi- eller lønnssystem, men la oss ta over driften. Da slipper du tenke på vedlikehold av egne servere og årlige oppgraderinger.

Har du din Visma ERP løsning eller ditt lønnssystem på egen server? La oss overta driften og få de opp i skyen. Du får høy sikkerhet og et oversiktlig budsjett. Du trenger ikke investere i ansatte eller maskiner, systemene er alltid oppdaterte, og du kan jobbe når du vil, hvor du vil.

AMESTO FIRSTPOINT | FLYTTEDAGEN

Flytt til skyen: Det er enklere enn du kanskje tror?

Flere tusen norske bedrifter, av alle størrelser og på alle steder i landet, bruker systemer fra Visma, SuperOffice og Huldt & Lillevik til prosesser som regnskap, kundehåndtering og lønn. Mange av disse selskapene har virksomhetskritiske systemer på en server under pulten eller i kjelleren, og dette ønsker vi å gjøre noe med!

Vi har som mål å flytte så mange som mulig fra gamle servere, trygt opp i skyen. I dag er det langt enklere og mer smertefritt med en "flyttedag" enn mange tror. Ønsker du å vite mer? 

Les mer om Flyttedagen

Alt du trenger hos en og samme leverandør

Drift og Support.

Fordelen med å drifte løsningen hos oss er at du får ETT kontaktpunkt å forholde deg til. Dette gjelder både for ditt servermiljø og for dine applikasjoner, som f.eks. Visma Global, Visma Business, Visma Lønn, Huldt & Lillevik Lønn og Office 365. Du slipper forholde deg til ulike partnere for drift av servere, support og vedlikehold, hvilket ikke bare forenkler jobben din, men gjør løsningen din sikrere.

Les mer og sjekk priser på IT-drift
 

Azure | Modern Infrastructure

Vi kan drifte applikasjonene dine i skyen. Som kunde hos oss slippper du å tenke på ,eller bruke ressurser til, oppgraderinger, serverdrift og sikkerhet.
Mer om Modern Infrastructure

Modern Workplace

Hos oss får du mer enn Microsoft 365 og verdien den gir i form av tilgang til filer fra hvor som helst, enten du er tilkoblet eller frakoblet. Du får i tillegg identitetsstyring, sikkerhet, skylagring, samhandlingsverktøy og andre nyttige produktivitetsstjenester.
Mer om Modern Workplace

Lyst til å vite mer om drift av dine applikasjoner?

Be om uforpliktende tilbud

Kontakt oss