Referanse PeWe Entreprenør

PeWe Entreprenør.

PeWe Entreprenør.

PeWe Entreprenør

Fornøyd med Visma-løsningen fra Amesto Solutions.

Visma-løsningen vi har fått fra Amesto Solutions fungerer akkurat så bra som vi hadde håpet. Løsningen består av Visma Global, Visma Dokumentsenter og Visma Lønn.

I 1970 dannet gründerne Pedersen og Wefald rivings- og sanerings- selskapet PeWe Entreprenør i Porsgrunn. Siden har selskapet utført alt fra de enkle til de mest kompliserte rivingsjobbene over hele landet. Lokalt har det særlig vært mye å gjøre for Hydro. Selskapet ble kjøpt av private investorer i 1999, og har siden hatt en kraftig vekst. I 2012 fikk PeWe det krevende oppdraget med å tømme innholdet av høyblokken i regjeringskvartalet etter terrorangrepet 22. juli 2011.

PeWe har sitt hovedkontor i Porsgrunn, men har også kontorer i Oslo, Bergen og Larvik – det er der de største oppdragene kommer fra. Selskapet er i dag nest størst på riving i Norge og mottar stadig større og mer krevende rivingsoppdrag.

– Selskapet er kjent for å jobbe med sikkerhet i høysetet – uansett om vi river store industri- og kontorbygg eller garasjer. Vi har gjerne mange oppdrag samtidig, og for både ledelsen og våre prosjektledere er det er viktig å være effektive og samtidig ha full kontroll – til en hver tid. Det har Amesto Solutions bidratt sterkt til å gi oss, sier Dag Kristian Storhaug, daglig leder i PeWe Entreprenør AS.

Tredelt Visma-løsning

Han forteller at PeWe ble kunde av Amesto Solutions i 2005, men at han selv ikke deltok ikke i den prosessen fordi han ikke ble ansatt som før i 2007.

– Visma-løsningen vi har fått fra Amesto Solutions fungerer akkurat så bra som vi hadde håpet. Løsningen består av Visma Global, Visma Dokumentsenter og Visma Lønn.

Vi har akkurat oppgradert til web-basert dokumentsenter, noe som fungerer glimrende. Nå bruker våre prosjektledere nettbrett og kobler seg opp hvor som helst. De bare logger seg inn i dokumentsenteret og kan godkjenne fakturaer fra underleverandører løpende. Prosjektlederne slipper å komme inn på kontoret, og kan være ute på lokasjonen de skal – hele tiden. Dette sparer oss for masse tid, gir god økonomikontroll og fornøyde underleverandører. Fakturaene oppbevares i dokumentsenteret i ettertid, sier Storhaug fornøyd.

Han forteller at det som skjer er at økonomisjefen i PeWe får faktura i posten, skanner den og legger til godkjenning i dokumentsenteret. Når den er godkjent, overføres den til regnskap i Visma Global og betales. Når et dokument ligger til godkjenning, kommer det automatisk opp en mail til rette prosjektleder om dette.

Visma Global – et lønnsomt, komplett økonomisystem

Storhaug er meget fornøyd med Visma-løsningen. Visma Global er et standard moderne økonomisystem som lar deg operere papirløst og over internett. Programverktøyet gir full kontroll over bedriftens verdier. Et kraftig rapporterings-verktøy og mulighet for integrert salgs- og kundestøtte gjør Visma Global til et komplett forretningssystem for små og mellomstore bedrifter. Gjennomgripende multirapportering og dybdenavigering i tallmaterialet bidrar til å gi full kontroll.

– For oss med en liten administrasjon er det viktig at alt går på skinner og at brukerne av systemet liker det og bruker det. Systemene er godt integrert. Med Visma Lønn føres lønnskostnaden over i Visma Global. De ansatte fører timelister som leveres manuelt til økonomi en gang i uken. Da har vi grunnlaget til å generere lønnsslipp. Enkelt og trygt, forteller Storhaug.

Kraftig vekst uten økt administrasjon

PeWe har siden 1999 opplevd en formidabel vekst, men med Visma-løsningen har det ikke vært behov for å øke administrasjonen.

– Dette er fantastisk. Fremdeles styrer økonomimedarbeider og jeg alt. Enkle, digitale løsninger gjør jo at vi sparer mye personalkostnader. Her har folkene hos Amesto Solutions forstått våre behov, sett mulighetene til å gjøre ting enkelt og satt sammen en optimal løsning. De er veldig serviceminded og det er dessuten enkelt å kontakte dem når det er noe. Da er de på hugget med det samme for å løse våre utfordringer. Disse folkene er gode rådgivere for oss og de skjønner virkelig vår hektiske hverdag, sier Storhaug.

Vismas forlengede arm

Han mener at implementeringen har gått svært bra. Når det har vært Visma-problemer, prøver ikke Amesto-folkene å skylde på Visma, men tar tak og fikser problemene på strak arm.

– De har også bistått med meget god opplæring – ikke minst har det gått glatt med implementeringen av det nye web-baserte Dokumentsenteret. Jeg opplever at systemet er enkelt å oppdatere – og faktisk ganske rimelig å eie, selv om investeringen totalt sett er stor for et selskap som oss. Derfor gjør det godt å merke at ”livet” vårt går på skinner. Driften av løsningen går veldig bra og vi har lite avviksmeldinger. Så for oss som en vekstbedrift har det vært viktig å få systemer og leverandører som kan henge med på vår utviklingstakt – og det gjør virkelig Amesto Solutions, avslutter daglig leder Dag Kristian Storhaug i PeWe Entreprenør AS.

Dag Kristian Storhaug, daglig leder i PeWe Entreprenør AS

"Visma Løsningen vi har fått fra Amesto Solutions fungerer akkurat så bra som vi hadde håpet."

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg