Microsoft Gullpartner

Amesto Firstpoint tar Gull i år igjen!

I Amesto Firstpoint har vi et særlig fokus på å bevise våre styrker på markedets viktigste teknologier. Derfor setter vi fokus på kompetanse og å sikre gode leveranser til våre kunder. Nå er dette igjen bevist med at vi har fått hele 7 gull statuser hos Microsoft i år.

I følge Microsoft er gullpartnere de av selskapets tekniske rådgivere som best sikrer løsninger som oser av fleksibilitet, sikkerhet og skalerbarhet, og at det drives på de mest kostnadseffektive premissene. Med gullstatus i bagasjen kan kundene være trygge på at de med Amesto Firstpoint får de beste løsningene for nettskyer, administrasjon og forvaltning av it-ressurser, og tjenester for den beste utrullingen og håndteringen av virtualisering. Dette med en partner som har dybdekunnskap på:

Sertifiseringer og kundereferanser

Statusen som gullpartner er den vanskeligste å oppnå, og de viktigste komponentene er at man har sertifisert produktkompetanse, og at selskapets kunder har hentet hjem beviselige gevinster. Dette passer godt for oss som oppfordrer våre kolleger til å ta så mange sertifiseringer som mulig, og med livslang læring og kunnskapsøkning som sentrale verdier i vårt DNA.

Trenger du hjelp med smarte løsninger fra Microsoft? Kontakt oss.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg